Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Mimizan: FlowTrack Surfcamp 16+

Het FlowTrack Surfcamp ligt op camping Municipal de la Plage***. Het camp is voorzien van 3- en 4-persoonstenten. Mimizan is het grootste camp van FlowTrack Surf, maar het is geen mastodont, waardoor je een persoonlijk en direct contact hebt met de FlowTrack Surf crew.

VOOR MEER FOTO'S KLIK HIER!

Iedereen is meer dan welkom om gezellig een frisse cerveza (of twee) te drinken in de op maat gemaakte lounge op een centrale plaats op het camp. De 'Pentachill' in Mimizan zorgt voor een relaxte en gemoedelijke sfeer op het camp zodat gelijkgezinden ontmoeten wel heel makkelijk wordt.

Heb je genoeg gehad van dat relaxen, laat je dan volledig gaan op onze vrijblijvende activiteiten: FlowTrack Surf organiseert op regelmatige basis citytrips, cocktailnight, volleybaltornooien, BBQ, sunset rosé, ...
En dit alles met een goed ‘beatje’ op de achtergrond.

Op het camp is er steeds iemand aanwezig voor al je vragen. Wil je materiaal lenen zoals dart pijltjes voor een partijtje aan de bar of een longboard om naar het stadje te gaan of door het bos te cruisen? Geen probleem, just ask. Indoboards / longboards / tafeltennis / darts / volleybalnet / ... voor elk wat wils.

Wat wil een mens na een hele dag zon en sport? Inderdaad, goed eten! FlowTrack Surf voorziet een gevarieerd menu. Spaghetti, fajita’s, vis, cordon bleu, BBQ, … you name it, we bake it. Ook het FlowTrack Surf ontbijt is enorm uitgebreid en elke dag staat er een special op de buffettafel. Natuurlijk zijn er in Mimizan ook genoeg mogelijkheden om eens uit eten te gaan.
Je kan er ook voor kiezen om zelf je potje te koken in een ingerichte keuken. Kookvuur, potten, pannen, klein keukenmateriaal, koelkast, ... zijn aanwezig en hoef je niet mee te brengen.

Het sanitair op de drie sterren Camping de la Plage wordt 2 keer per dag grondig schoongemaakt. Er zijn meer dan voldoende toiletten en douches vlak naast het camp.
Op camp is er steeds iemand van de crew die permanentie heeft. Dit wil echter niet zeggen dat je waardevolle spullen te allen tijde bewaakt worden. Neem je toch waardevolle spullen mee op vakantie, dan is dit op eigen risico. Je hebt wel de mogelijkheid om een kluisje op de camping te huren.

SURFMATERIAALPAKKETTEN:

FlowTrack Surf heeft NSP of BIC boards ter beschikking en dit in verschillende maten van 9'2" tot 7'2" (longboard - mini malibu) maar op elk camp zijn er ook enkele fish boards en shortboards voorzien.

Je hebt de keuze uit 2 pakketten:

Gemeenschappelijk board: € 35
Je kan het surfmateriaal gebruiken vanaf de dag na aankomst tot en met de dag van vertrek en dit op gemeenschappelijke basis. Dit wil zeggen dat je elke dag ruime keuze hebt uit verschillende boards die voor iedereen toegankelijk zijn. Inclusief wetsuit.

Privé pakket: € 55
Heb je toch graag een privé board voor de hele week, dan kan je kiezen voor het privé pakket. Je krijgt dan in het begin van de week je eigen board en wetsuit toegewezen.

Je kan ook gebruik maken van bodyboards en flippers, skimboards en longboards (skateboards).
In het begin van de vakantie krijg je nog een uurtje theorie over hoe je veilig met het materiaal (en jezelf) omgaat. Je kan er ook voor kiezen om optioneel les bij te boeken.

SURFLESSEN:

Wil je graag leren surfen of heb je enkel een opfrissingscursus nodig? Hieronder heb je de keuze uit 2 pakketten:

Startersdeal (6u): € 79
Voor gasten die nog nooit gesurft hebben, raden wij aan om surflessen te volgen. Dit om de juiste techniek en een succeservaring op je FlowTrack Surf vakantie te garanderen, maar ook vooral voor je eigen veiligheid. Iemand die niet zo vertrouwd is met de zee kan gemakkelijk verrast worden door de krachtige stromingen zeeinwaarts en door de kracht van de shorebreak (golven die breken op het strand).

Laat je daarom begeleiden door onze ervaren en gediplomeerde surfleraars. Ze hebben één voor één een cursus gevolgd bij de International Surfing Association (ISA). Deze opleiding heeft onze surfleraren niet enkel gevormd tot instructeurs, maar ook tot lifeguards. Ze begeleiden jou en de groep van a tot z en leren je de do's en don'ts.

Opfrissingscursus (3u): € 55
Heb je ooit al eens gesurft, maar was dat in een ver verleden of voel je je beter met begeleiding, kies dan voor de opfrissingscursus. Alles wordt nog even overlopen, maar op een iets sneller tempo. Onze surfleraars sturen ook heel gericht en individueel bij zodat je op elk niveau door kan groeien.

Tijdens de lessen is het surfmateriaal en de wetsuit voor iedereen inclusief. Wil je naast de lessen ook zelf aan de slag, dan kan heb je de keuze uit 2 surfpakketten die je optioneel kan bijboeken.

FLOWTRACK SURF FOOD

Op elk camp heeft FlowTrack Surf een cateringteam dat instaat voor twee heerlijke, gezonde en gevarieerde maaltijden per dag (ontbijt en diner). Je kan ook vegetarische maaltijden boeken, dit kan je aangeven onder opmerkingen.
Of je nu kiest voor deze makkelijke formule of zelf je potje wil koken, voor iedereen wordt er een heerlijk gratis ontbijtbuffet voorzien bij aankomst.

--> Er wordt geen diner voorzien op woensdag (in september zal dit op dinsdag zijn). Op deze dag wordt de uitstap naar San Sebastian of Santander georganiseerd en wordt er ter plaatse iets gegeten.
Ook op de laatste avond is er geen diner inbegrepen. Optioneel kan je wel voor het busvertrek beachburgers verkrijgen op het camp.

FlowTrack Surf Food 5 dagen deal - € 59
In de 5 dagen deal krijg je 5 dagen half pension voorgeschoteld (ontbijt + diner). Je krijgt uiteraard ook het gratis ontbijt bij aankomst.

FlowTrack Surf Food 8 dagen deal - € 79
In de 8 dagen deal krijg je 8 dagen half pension (ontbijt + diner). Je krijgt uiteraard ook het gratis ontbijt bij aankomst.

FlowTrack Surf Food 10 dagen deal - € 118
In de 10 dagen deal krijg je 10 dagen half pension voorgeschoteld (ontbijt + diner). Je krijgt uiteraard ook het gratis ontbijt bij aankomst.

FlowTrack Surf Food 16 dagen deal - € 158
In de 16 dagen deal krijg je 16 dagen half pension (ontbijt + diner). Je krijgt uiteraard ook het gratis ontbijt bij aankomst.

Hieronder ook nog even het weekoverzicht:

Tijdens het ontbijt krijg je het volgende (in buffetvorm) geserveerd:
*(stok)brood en boter
*zoet en zout beleg (salami, hesp, kaas, choco, confituur, ...)
*joghurt, cruesli
*verse groentjes en fruit
*verschillende dranken zoals koffie, thee, melk, water, fruitsap en chocomelk
*en elke ochtend iets extra zoals een pannenkoek, wentelteefje, eitje, ...

Voorbeeld weekmenu:
Zaterdag: beachburgers
Zondag: vis, aardappelen, spinazie met béarnaise saus
Maandag: penne bolognese
Dinsdag: fajitas
Woensdag: geen diner omwille van georganiseerde daguitstap
Donderdag: kip, curry en rijst
Vrijdag: BBQ
Zaterdag: geen diner, er zijn wel optioneel beachburgers te verkrijgen op het camp

ACTIVITEITEN:

Ter plekke organiseert FlowTrack Surf nog een hele waaier aan vrijblijvende activiteiten. Meer info en mogelijkheid tot boeken op het camp.

Citytrip San Sebastian (€ 25): Een mooie namiddag / avonduitstap naar een gezellige, historische stad in het Spaanse Baskenland. San Sebastian heeft een rijke geschiedenis die dateert uit de tijd van Napoleon. Op de top van de berg op de landtong vind je een interessant museum. Het groot Jezusbeeld op de berg is de reden waarom San Sebastian het Rio van Europa wordt genoemd. Het is één van die zeldzame steden in Europa waar de surfcultuur niet weg te denken is uit het stadscentrum. Dit leidt tot een heel gezellige sfeer. Naast surfshops en pittoreske winkeltjes kan je ook heerlijke Pinxtos vinden in de typische Spaanse Tapasbars. 's Avonds gaan we met z'n allen nog een pintje drinken en een dansje placeren als afsluiter.
(Deze activiteit kan enkel doorgaan indien voldoende deelnemers)

Cocktail night (€ 8): De Cocktail night is het legendarische "donderdagavondfeestje". Het camp wordt ingekleed met sfeervol licht, iedereen doet zijn fleurigste kledij aan en start spinning and joking around. FlowTrack Surf zorgt voor de heerlijkste drankjes à volonté (met vers fruit) en leuke opzwepende zomermuziek. Op enkele specifieke weken komen er zelfs speciaal DJ's over. Let’s get the party started! Een ware gloed van summerfeelings...

BBQ (€ 10): Geen camp zonder BBQ! Vrijdagavond lekker chillen en bekomen van het surfen. Een heerlijke afsluiter van de week. Een BBQ met 3 stukken vlees per persoon, lekkere salades, brood en meer! Voor de gasten die een FlowTrack Surf Foodformule hebben geboekt is de BBQ inclusief.

Sunset Rosé (€ 5): Na het diner vertrekken we met z’n allen naar het strand met hopelijk Clear sky. Zuivere lucht en intens licht. FlowTrack Surf zorgt voor rosé wijn en bier. Neem zeker je gitaar mee. Geniet van de prachtige zonsondergang met een wijntje, vrienden en een unplugged muziekje. Zorg wel dat je op tijd terug bent voor het ontbijt. Indien het weer niet mee werkt dan schuiven we met een andere activiteit.

Bierpong: (€ 5): Een alternatief tornooi in weerstand en accuraatheid. Alleszins een sfeermaker. Kan ook in combinatie met de Cocktailnight.

Quiz: Start je veelbelovende avond met een quiz. Niet zomaar een lame quizje, maar een interactieve quiz met doe-rondes en vloeibare beloningen. Perfect dus om in de mood te komen. (Deze activiteit is op aanvraag)

Volleybal: Op een vaste dag in de week organiseert FlowTrack Surf een tornooi voor de hele camping. Verschillende ploegen doen mee. Je zal versteld staan hoeveel nieuwe mensen je hier zal ontmoeten.

Darts: Partijtje darts? Op elk FlowTrack Surf camp hangt een dartsset centraal.

Indoboard: Verbeter je balanceskills op het droge door te oefenen op één van de indoboards die centraal op het camp opgesteld staan.

Longboarden: Heb je zin om eens weg te gaan van het camp of wil je snel naar de winkel? Neem dan gewoon het longboard en plak het onder je voeten. Longboarden is uiteindelijk ook de basis van het skaten en legt de link tussen surfen en het moderne skateboarden.

BUSVERVOER:

De busreizen van FlowTrack Surf worden uitgevoerd met Royal Class bussen die voorzien zijn van een bar, toilet, airconditioning, geluidsinstallatie en dvd. Deze luxe bussen zijn voorzien van veel beenruimte. Onze bussen worden bestuurd door twee ervaren chauffeurs, die er voor zorgen dat je onbezorgd op de plaats van bestemming komt. Roken tijdens de busreis is niet toegestaan. Onderweg naar de bestemming worden hiervoor wel tussenstops gemaakt.

Alle vakanties kunnen ook als autoreis geboekt worden, d.w.z. dat je met eigen vervoer (vliegtuig, eigen wagen,…) naar de bestemming gaat. Geef dit aan bij je boeking en de busprijs wordt gecrediteerd op je factuur.

Uurregelingen:
Onze FlowTrack Surf bussen vertrekken standaard elke week op vrijdagnamiddag/vrijdagavond.
Het juiste vertrekuur is afhankelijk van de bestemming en de gekozen opstapplaats en dit krijg je bevestigd op je e-tickets.
Aankomst op de bestemming wordt voorzien op zaterdagochtend.

De mogelijke opstapplaatsen zijn:
- Amsterdam - Utrecht - Eindhoven - Antwerpen - Berchem (B)

Opgelet: voor Amsterdam en Utrecht dient er een toeslag van € 25 pp betaald te worden. Deze opstapplaatsen kunnen enkel gegarandeerd worden bij voldoende inschrijvingen. Indien dit niet het geval is, wordt je hiervan zo snel mogelijk verwittigd en krijg je de eventueel reeds betaalde toeslag terug gestort. Je hebt dan de keuze om vanaf een andere opstapplaats te vertrekken.

Eigen vervoer:
Op je e-tickets zal je een korte wegbeschrijving en het juiste adres van de accommodatie terugvinden. Indien je later dan 18.00u zal aankomen op de bestemming, dien je de FlowTrack Surf crew hiervan op de hoogte te stellen. De gsmnummer van de verantwoordelijke staat vermeld op de e-tickets. FlowTrack Surf kan nooit aansprakelijk gesteld worden als je voor een gesloten deur arriveert na 18.00u. Je ontvangt een korting als je niet met de bus meereist (zie extra's).

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's. Wil je alleen of met meer dan 4 personen gaan, boek dan "op indeling" en je krijgt een offerte op maat.

Inclusief in de reissom

* Vervoer obv Royal Class bus
* 7 overnachtingen op het camp
* Gemotiveerde crew
* FlowTrack Surf T-shirt
* Welkomstdrank
* Welkomstontbijt

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00
Toeristenbelasting (1 week) 5,00
Toeristenbelasting (2 weken) 10,00

Niet inclusief in de reissom

* Toeslag opstapplaats Amsterdam (€ 25), Utrecht (€ 25)
* Vervoer naar en van busopstapplaats
* Maaltijden (zie extra's)
* Surflessen (zie extra's)
* Surfmaterialen (zie extra's)
* Reis en/of annuleringsverzekering
* Toeristenbelasting á €5 p.p. en borg van €50 p.p.
* Korting eigen vervoer (zie extra's)

Zelf meenemen: * Slaapzak en/of lakens, luchtbed of matje, kussen met sloop, handdoek en keuken(hand)doek, bord, bestek, beker en zaklamp.
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Foto's

upload foto's bij Frankrijk

Laatst geuploade foto:
door Andy Kalbvleesch

Meest bekeken vakantie

Family Jam Tignes || Meivakantie 26-4-2025

Op deze pagina kun je binnenkort de Family Jam boeken in onze bekende, gezellige en ruime Résidences Nevada, La Ferme & Jhana in Tignes Val Claret.
meer >>

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht