Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Saint-Girons: *nieuw* NK SURF 2014

Vanaf:  49,-

DE NK SURF 2014 vindt dit jaar plaats in Saint-Girons!

Het NK golfsurfen wordt nu al een aantal jaar georganiseerd op meerdere surf spots in Nederland. Ondanks professionele ondersteuning blijft het erg lastig om een goede surfdag op voorhand vast te leggen.

Dit resulteerde vaak in een wedstrijd waar niet alle heats in optimale omstandigheden gesurft werden. Daarom is er dit jaar gekozen om de wedstrijd te verplaatsen naar Frankrijk, waar de zekerheid op goede condities een stuk zekerder is. Gedurende de week zal er gekeken worden wanneer de beste condities zijn om de Nederlands Kampioenen 2014 te bepalen. Ook als je geen wedstrijden surft is er genoeg te doen, zoals surflessen, een skatecontest, expression sessions en nog veel meer.

Partners en inschrijven
Dit jaar is GoPro officieel partner geworden van het NK en zal tijdens het NK aan de winnaars mooie prijzen beschikbaar stellen. Tevens wordt NK Surf 2014 in St-Girons Plage ondersteund door Mariener, Vision, Mountain Dew, Vans, Freeballers, KNRM, 6 Surf magazine, Surfweer, Tacky en Young Digital.

Het is vanaf nu mogelijk je in te schrijven voor de NK Surf 2014. Het inschrijven voor de NK Surf 2014 presented by GoPro kan via nksurf.nl!. De kosten voor de deelname zijn 15 euro per discipline.

ACCOMMODATIE

Je hebt de mogelijkheid om in een tent op het surfcamp te verblijven of in een mobil home op de zelfde camping. Verblijf je in een mobil home mag je uiteraad ook gebruik maken van de faciliteiten op het surfcamp.

HET SURFCAMP

Het FlowTrack surfcamp ligt op camping Les Tourterelles***. Na een dag vol surf, golven en competitie kan je op het camp uitblazen en genieten van de rust. Aan de bar of in de lounge kunnen we dan nog napraten met een fris biertje.

Op het camp is er steeds iemand aanwezig voor al je vragen. Wil je materiaal lenen zoals dart pijltjes voor een partijtje aan de bar of een longboard om naar het stadje te gaan of door het bos te cruisen? Geen probleem, just ask. Indoboards / longboards / tafeltennis / darts / volleybalnet / ... voor elk wat wils.

Op camp is er steeds iemand aanwezig van FlowTrack Surf. Dit wil echter niet zeggen dat je waardevolle spullen te allen tijde bewaakt worden. Neem je toch waardevolle spullen mee, dan is dit op eigen risico. Je kan echter wel een kluisje op de camping huren als je dat wil.

Het sanitair op de drie sterren camping Les Tourterelles wordt elke dag grondig schoongemaakt en er is sinds vorig jaar een nieuwe blok bijgekomen. Deze voorzieningen liggen net naast het FlowTrack Surf camp, dus als de nood het hoogst is, is de redding nabij.

Het grote zwembad met gezellige bar op de camping is een extra pluspunt.

MOBIL HOME

Indien je liever meer comfort of privacy wil om 'well rested' aan je heats te beginnen, dan kan je een mobilhome boeken.

De mobilhomes zijn gelegen op dezelfde camping als het surfcamp, het is slechts enkele minuten stappen. Boek je een mobilhome dan heb je alle voordelen van het camp met de luxe van een huisje.

Op de aankomst- en vertrekdag kan je op het FlowTrack Surf camp terecht om in te checken voor je mobilhome. De waarborg (€ 300) wordt betaald in ruil voor de sleutels. De toeristenbelasting wordt door FlowTrack Surf geregeld. Op de vertrekdag wordt er om 11 uur ten laatste uitgecheckt.

De FlowTrack Surf crew verblijft op het surfcamp. Je bent steeds welkom om aan alle activiteiten deel te nemen en ook het surfmateriaal kan je op het camp ophalen. Makkelijker kan bijna niet.

SURFMATERIAALPAKKET

FlowTrack Surf heeft NSP of BIC boards ter beschikking en dit in verschillende maten van 9'2" tot 7'2" (longboard - mini malibu) maar er zijn ook enkele fish boards en shortboards voorzien.

Je hebt de keuze uit 2 pakketten :

Gemeenschappelijk board: € 35
Je kan het surfmateriaal gebruiken vanaf de dag na aankomst tot en met de dag van vertrek en dit op gemeenschappelijke basis. Dit wil zeggen dat je elke dag ruime keuze hebt uit verschillende boards die voor iedereen toegankelijk zijn. Inclusief wetsuit.

Privé pakket: € 55
Heb je toch graag een privé board voor de hele week, dan kan je kiezen voor het privé pakket. Je krijgt dan in het begin van de week je eigen board en wetsuit toegewezen.

Je kan ook gebruik maken van bodyboards en flippers, skimboards, longboards (skateboards), strandmateriaal, ...
In het begin van de vakantie krijg je nog uitleg over hoe je veilig met het materiaal (en jezelf) omgaat.

SURFLESSEN

Wil je graag leren surfen?

Startersdeal (6u): € 79

Voor gasten die nog nooit gesurft hebben, raden wij aan om surflessen te volgen. Dit om de juiste techniek en een succeservaring te garanderen, maar ook vooral voor je eigen veiligheid. Iemand die niet zo vertrouwd is met de zee kan gemakkelijk verrast worden door de krachtige stromingen zeeinwaarts en door de kracht van de shorebreak (golven die breken op het strand).
Laat je daarom begeleiden door onze ervaren en gediplomeerde surfleraars. Ze hebben één voor één een cursus gevolgd bij de Holland Surfing Association (HSA) of de International Surfing Association (ISA). Deze opleiding heeft onze surfleraren niet enkel gevormd tot instructeurs, maar ook tot lifeguards. Ze begeleiden jou en de groep van a tot z en leren je de do's en don'ts.

Let wel op: De surflessen kunnen pas doorgaan vanaf 8 inschrijvingen voor de week van het NK.

HALF PENSION € 79

Je krijgt elke dag half pension (ontbijt + diner). Vanaf de dag van aankomst tot de dag van vertrek.
S' middags is er een mogelijkheid om beachbroodjes te bestellen. Dit kan aan 3 euro / stuk (op locatie)

Tijdens het ontbijt krijg je het volgende (in buffetvorm) geserveerd:
(stok)brood en boter / zoet en zout beleg (salami, hesp, kaas, choco, confituur, ...) / yoghurt, cruesli / verse groentjes en fruit / verschillende dranken zoals koffie, thee, melk, water, fruitsap en chocomelk en elke ochtend iets extra zoals een pannekoek, wentelteefje, eitje, ...

Enkele dinervoorbeelden:
beachburgers / vis, aardappelen, spinazie met béarnaise saus / penne bolognaise / fajitas / kip, curry en rijst / BBQ / ...

BUSVERVOER € 150

De busreis is optioneel en kan pas georganiseerd worden indien er minimaal 40 personen met de bus meereizen.

De busreizen van FlowTrack Surf worden uitgevoerd met Royal Class bussen die voorzien zijn van een bar, toilet, airconditioning, geluidsinstallatie en dvd. Deze luxe bussen zijn voorzien van veel beenruimte. Onze bussen worden bestuurd door twee ervaren chauffeurs, die er voor zorgen dat je onbezorgd op de plaats van bestemming komt. Roken tijdens de busreis is niet toegestaan. Onderweg naar de bestemming worden hiervoor wel tussenstops gemaakt.

LET OP: Busvervoer zal pas ingelast worden als er minimaal 40 personen het busvervoer hebben geboekt ten minste 2 weken voor vertrek. Alle vakanties kunnen natuurlijk ook als autoreis geboekt worden, d.w.z. dat je met eigen vervoer (vliegtuig, eigen wagen,…) naar de bestemming gaat.

Uurregelingen :
Onze FlowTrack Surf bus vertrekt op vrijdagnamiddag/vrijdagavond 25 april.
Het juiste vertrekuur is afhankelijk van de gekozen opstapplaats en dit krijg je bevestigd op je e-tickets.
Aankomst op de bestemming wordt voorzien op zaterdagochtend.

Opstapplaatsen :
De mogelijke opstapplaatsen zijn :

* Amsterdam
* Den Haag
* Eindhoven

Opgelet: Deze opstapplaatsen kunnen enkel gegarandeerd worden bij voldoende inschrijvingen. Indien dit niet het geval is, wordt je hiervan zo snel mogelijk verwittigd. Je hebt dan de keuze om vanaf een andere opstapplaats te vertrekken.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijzen per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* 6 overnachtingen in accommodatie naar keuze
* gemotiveerde crew
* faciliteiten op het surfcamp

Let op: Reis je mee met de bus dan vertrekt die 1 dag vroeger!

Verplichte extra's

Boekingskosten 35,00
Toeristenbelasting 1 week 4,00

Niet inclusief in de reissom

* Busvervoer (zie extra's)
* Toeristenbelasting (verplicht)
* Deelname contest
* Surfles en -materiaal (zie extra's)
* Borg van € 50 p.p. (camp) of € 300 p. mobil home (ter plekke)
* Overige drankjes en maaltijden
* Reis- en Annuleringsverzerking
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Foto's

upload foto's bij Frankrijk

Laatst geuploade foto:
door Andy Kalbvleesch

Meest bekeken vakantie

Family Jam Tignes || Meivakantie 26-4-2025

Op deze pagina kun je binnenkort de Family Jam boeken in onze bekende, gezellige en ruime Résidences Nevada, La Ferme & Jhana in Tignes Val Claret.
meer >>

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht