Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Surf & Drive

Vanaf:  299,-

Altijd al gedroomd van een roadtrip langs de beste surf kust van Europa? Dan is de Surf & Drive iets voor jou! De moderne VW-camper biedt plaats aan maximaal 2 personen en daarmee kan je overal gaan waar je maar wilt

Geniet in alle vrijheid van jouw roadtrip langs de beste surfkust van Europa! Je stapt in Nederland of in België in de touringcar en stapt uit bij het Surfcamp In Moliets-Plage. Daar staat de campervan voor je klaar en je kan direct vertrekken. Ontdek alle Franse en Spaanse spots en slaap overal waar je maar wilt! De campervans zijn modern, goed onderhouden en volledig verzekerd!

Je reis begint bij aankomst in Moliets-Plage. Daar staat de crew je op te wachten en vertelt je alles wat je moet weten over de camper. Daarna is het volledig je eigen keuze waar je naartoe gaat. Uiteraard kan de crew je tips geven en vertellen waar op dat moment de beste golven breken. Je hebt een ongelimiteerd aantal kilometers die je mag rijden, dus geen enkele spot is te ver!
Bij vertrek krijg je nog een overzicht met daarop de weers- en golfvoorspelling, daarbij geven we aan welke route wij zouden nemen die week. De crew is altijd te bereiken voor hulp en in geval van pech hebben we een 24/7 assistance bij alle campers!
Veiligheid staat voorop, daarom zijn de campervans keurig onderhouden, allrisk verzekerd en in het onwaarschijnlijk geval van autopech hebben we ook een service geregeld! We stellen de eis dat de bestuurders van de campervans minimaal 21 jaar zijn.


Camper kit
In de camper vind je twee kleine gaspitjes, veel opbergruimte en natuurlijk het bed. Je dient zelf kussen, overtrek en slaapzak/deken mee te nemen, het matras ligt er al in. De camperkit bestaat o.a. uit: twee stoeltjes, tafel, borden, bekers, bestek, pannen en potten, kookgerei, stoffer en blik, twee gaspitten, stormweder guide (surfgids), GPS, Aux-kabel, keypot (sleutelkluisje).


Surfgear
De huur van surfgear zit in de prijs inbegrepen. Wanneer je aankomt in Moliets zoek je samen met de crew het juiste board en wetsuit. Als tip geven we je graag mee om een zo groot mogelijk board te kiezen wanneer je voor het eerst surft. Daarnaast kan je best ook een introductie filmpje zoeken zodat je toch een basiskennis hebt alvorens te surfen. De zee brengt namelijk meer gevaren met zich mee dan je zou denken.
Boards gekozen? De crew laat je graag zien hoe je de boards op het dak bindt en de trip kan beginnen!Inbegrepen in het basispakket

•huur van de campervan van zaterdag 14u tot de volgende zaterdag 10u
* Ongelimiteerde kilometers, gaan waar je wilt
•Surfblend T-shirt
•all-risk verzekering en pechservice
•surfboard en wetsuit

Algemene voorwaarden

•bestuurders moeten altijd 21 jaar of ouder zijn
•campervans vertrekken met volle tank en dienen bij retour volgetankt te zijn
•er geldt een eigen risico van €500, deze is gelijk aan de waarborg

Vervoer naar het surfcamp

LET OP, de surfcamps van Surfblend zijn exclusief vervoer naar de surfcamps in Frankrijk en Spanje. Je kunt met eigen vervoer komen of via ons de bus boeken. Een bus retour met luxe bus is maar €109,- Zit jij even gemakkelijk op weg naar Frankrijk of Spanje voor een kleine meerprijs!

De opstapplaatsen

Je hebt dit jaar de mogelijkheid om in Utrecht, Rotterdam, Breda, Leuven, Gent of Antwerpen op te stappen. Wil je je surfboard meenemen, dan kan voor €15,- LET OP; maximale lengte is 8ft. (2,45 mtr).

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijzen per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* Huur van de campervan van zaterdag 14u tot de volgende zaterdag 10u
* Surfblend T-shirt
* All-risk verzekering en pechservice
* Surfboard en wetsuit
* Campingkit / iPod-aansluiting
* GPS
* Groot 2-persoonsbed met comfortabel matras

LET OP: Algemene voorwaarden
* Bestuurders moeten altijd 21 jaar of ouder zijn
* Campervans vertrekken met volle tank en dienen bij retour volgetankt te zijn
* Er geldt een eigen risico van €500, deze is gelijk aan de waarborg

* Bij boeking busreis vertrek uit Nederland op vrijdag, terugkomst op zondag!

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Vervoer naar en van het surfcamp in Frankrijk (zie extra's)
* Maaltijden en drankjes
* Gas
* Benzine & tolgelden
* Reis- en/of annuleringsverzekering
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Foto's

upload foto's bij Frankrijk

Laatst geuploade foto:
door Andy Kalbvleesch

Meest bekeken vakantie

Family Jam Tignes || Meivakantie 27-4-2024

Op deze pagina kon je de Family Jam boeken in onze bekende, gezellige en ruime Résidences Nevada, La Ferme & Jhana in Tignes Val Claret.
meer >>

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht