Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Bidart: Ladies Surfcamp 30+ (mobile home)

Samen met andere 30+ meiden leer je alles over golfsurfen en geniet je van de lifestyle die daarbij hoort. Op deze pagina kun je het Ladies Surfcamp geheel vrijblijvend aanvragen. Wil je meteen definitief boeken? Dat kan ook! Heb je nog vragen? Laat het ons weten.

" Girlie Camps biedt vakanties aan voor meiden die graag hun plezier in snowboarden, surfen, skiën en skateboarden met elkaar willen delen. Girlie Camps opereert sinds 2003. Sindsdien hebben al vele dames, meiden en girls een bijzondere vakantie meegemaakt en onvergetelijke ervaringen opgedaan."
"Vandaag zijn er duizenden vrouwen die zich hebben aangesloten bij Girlie Camps. We bieden een platform voor iedereen die wil boarden, skaten of gewoon wil beginnen met één van de sporten waar we zoveel passie voor hebben."

" Maakt niet uit hoe oud je bent, maakt niet uit waar je vandaan komt. We delen dezelfde interesses en als je andere gelijkgezinden wilt ontmoeten dan ben je bij Girlie Camps aan het juiste adres! De ervaring van onze organisatie en ons netwerk geven ons de mogelijkheid om je vrijwel de perfecte omstandigeheden te bieden om te groeien van absolute beginner tot echte pro! Snowboard of surf op de beste spots, op je eigen niveau samen met ervaren instructrices en pro-rijdsters. Kijk even rond naar wat we je bieden, we verwelkomen je ' on board' en hopen al gauw ergens met je te gaan rijden / skaten / skiën of surfen. Groetjes, Girlie Crew."

:: GIRLIE SNOWBOARD
:: GIRLIE SURFING
:: GIRLIE SKATEBOARDING
:: GIRLIE SKIING

Girlie Surfing
GIRLIE SURF, BIDART FRANKRIJK - 5 September en 12 September 2009. Hou je van golven en ben je al (min of meer) verslaafd aan surfen? Heb je een keer op het strand gestaan en gedacht: 'dat kan ik toch ook?', maar nog niet de stap genomen om in het water te gaan liggen? Of je al kunt surfen of het gewoon een keer serieus wilt proberen maakt ons niet uit. Je bent van harte welkom om bij ons in Bidart erbij te zijn bij het Ladies Surf Camp. Het wordt een week lang surfen, een beetje relaxen op het strand, nieuwe vrienden en vriendinnen maken en vooral een zeer leuke tijd beleven. Je krijgt elke dag surfles van extreem goede surfinstructeurs.

Wie mag er mee?
De meiden die naar dit camp komen zijn 30 + en ouder en komen van overal ter wereld. Verwacht dus een internationaal gezelschap. De gemene deler is passie voor het surfen. De meesten komen als beginners maar vertrekken met die echte surf vibe, voor het leven 'hooked on surfing'. Ben je (zeer) gevorderd, no worries! Girlie camp zorgt voor jouw uitdaging en progressie - we vinden die perfectie golf voor jou.

Wat gaan we doen tijdens Girlie Surfcamp?
Bij het kopje inclusief kun je zien wat inclusief is! Als je als beginner je opgeeft voor Girlie Camp, dan leer je peddelen en hoe je een golf moet pakken. Na één week weet je wat over timing en lukt het om op het juiste moment een golf te pakken en hoe je moet gaan staan. Na één week weet je wel wat ervan, maar zul je nog geen volleerde surfer zijn. Daar is helaas meer tijd voor nodig! Als je al wat kunt, dan zal de instructie zich vooral richten op het verbeteren van jouw vaardigheden.

Alle activiteiten zijn omnder voorbehoud van omstandigheden en voor eigen risico. We gaan ervanuit dat je dit camp alleen boekt als je kunt zwemmen en bovendien een reisverzekering hebt die surfen dekt (die bieden wij overigens natuurlijk aan, als je nog geen verzekering hebt). De natuur is grillig en kan onvoorspelbaar zijn - houd hier rekening mee als je wilt spelen in de golven. Het kan zijn dat je niet elke dag in het water kunt liggen als de stromingen en de golven te gevaarlijk zijn of dat je juist een 'vlakke' dag meemaakt. Uiteraard wordt het programma van de dag zoveel mogelijk afgestemd op wat er kan, maar we vragen je om met een flexibele instelling te boeken als je bij dit camp aanwezig wilt zijn.

Vervoer
Heb je zelf geen auto, of vindt je het gewoon te ver om zelf te rijden, dan zijn er natuurlijk andere mogelijkheden om naar het Ladies Camp in Hossegor te komen.
Je kan met de trein of het vliegtuig gaan, maar we kunnen ook een busreis voor je boeken.
Busreis is nog onder voorbehoud!
heenreis; vertrek op vrijdag avond, aankomst op zaterdag ochtend!
terugreis; vertrek op zaterdag avondt, aankomst op zondag ochtend!

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

prijzen zijn per persoon in euro's, je boekt op indeling

Inclusief in de reissom

* GRATIS handige surflycra van Opvakantie.nl & 4surfers.nl (1 gratis per boeking in 2009, extra lycra’s kunnen bijbesteld worden)
* 7 nachten accomodatie in Mobile Homes
* 5 dagen surfles in groepjes van max 8 personen.
* Surfles is voor elk niveau! Beginner tot gevorderd!
* Video analyses
* gebruik materiaal (boards en wetsuits)
* Yoga voor geinteresseerden
* 6 x Diner van onze Braziliaanse kokkin
* Alle belangrijke info die je als surfergirl nodig hebt in een handig overzicht

Verplichte extra's

Boekingskosten (per boeking) 15,00

Niet inclusief in de reissom

* Vervoer (zie optionele extra's)
* evt. Transfer (zie optionele extra's)
* Verzekering (verplicht!)
* Badkleding e.d.
* EXTRA handige surflycra’s kan je bijbestellen voor 17,50 per lycra incl verzendkosten. (Zie optionele extra’s)
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Foto's

upload foto's bij Frankrijk

Laatst geuploade foto:
door Andy Kalbvleesch

Meest bekeken vakantie

Family Jam Tignes || Meivakantie 26-4-2025

Op deze pagina kun je binnenkort de Family Jam boeken in onze bekende, gezellige en ruime Résidences Nevada, La Ferme & Jhana in Tignes Val Claret.
meer >>

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht