Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Mimizan: FlowTrack Junior Surfcamp (12 t/m 15 jaar)

Junior surf dudes / girls...the summer is yours!
FlowTrack Surf biedt je een all-in surftrip aan van topkwaliteit. We willen energieke en enthousiaste jongeren die verzot zijn op deze trendy boardsport de kans geven om de hele week volop te genieten van zon, zee en veel golven. Iedereen zal op zijn niveau bijleren. Van de eerste keer met de plank in het water tot diegenen met al veel surfervaring.

VOOR MEER FOTO'S KLIK HIER!

VOL PENSION
Het juniorcamp is op basis van vol pension: meer dan keuze genoeg om met een power ontbijt de dag te beginnen, een lunchpakket en 's avonds een lekker en gevarieerd menu dat vers wordt klaargemaakt door ons enthousiast cateringteam.

Het FlowTrack Surf cateringteam staat in voor 3 heerlijke maaltijden per dag. Het ontbijt en het diner worden in buffetvorm opgediend, de lunch is meestal in de vorm van een lunchpakket dat makkelijk kan meegenomen worden tijdens de activiteiten. Dit lunchpakket wordt gemaakt na het ontbijt. In de namiddag wordt er een vieruurtje voorzien. Tijdens de dag is er altijd gratis drinkwater aanwezig.

Op het camp heeft FlowTrack Surf een eigen surfbarretje waar er gekoelde frisdranken te verkrijgen zijn.

FlowTrack Surf streeft een gevarieerd en gezond menu na, zie hieronder voor enkele voorbeeldmenu's.
Je kan ook vegetarische maaltijden boeken, je kan dit aangeven op het inschrijfformulier.

Tijdens het ontbijt krijg je het volgende (in buffetvorm) geserveerd:
*(stok)brood en boter
*zoet en zout beleg (salami, hesp, kaas, choco, confituur, ...)
*yoghurt, cruesli
*verse groentjes en fruit
*verschillende dranken zoals koffie, thee, melk, water, fruitsap en chocomelk
*en elke ochtend iets extra zoals een pannenkoek, wentelteefje, eitje, ...

Voorbeeld weekmenu:
Zaterdag: beachburgers
Zondag: vis, aardappelen, spinazie met béarnaise saus
Maandag: penne bolognese
Dinsdag: fajitas
Woendag: geen diner omwille van georganiseerde daguitstap
Donderdag: kip, curry en rijst
Vrijdag: BBQ
Zaterdag: geen diner, er zijn wel optioneel beachburgers te verkrijgen op het camp

LEEFTIJD
Het juniorcamp is uitsluitend voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar. Val je buiten deze leeftijdscategorie, maar zijn er vrienden of vriendinnen die hebben ingeschreven, bel of mail dan even met ons kantoor. In sommige omstandigheden kan er bij één jaar leeftijdsverschil een uitzondering gemaakt worden.

ONZE CREW
Het juniorcamp wordt begeleid door een ervaren crew die steeds voor je klaar staat. Zij begeleiden de reis 24 op 24 op een “coole” en correcte manier. Onze gediplomeerde surfmonitoren nemen je graag mee voor extra surfsessies vroeg in de ochtend en vóór zonsondergang. Vrij surfen kan dus, maar steeds onder toezicht. Deze extra oefentijd helpt je zeker voor de surfcontest die we op het einde van elke week houden.
Voor en na het surfen zorgen zij ook voor andere toffe activiteiten, het wordt een goed gevuld programma.

Surfen in Mimizan is bijleren in speedtempo. Surfen op één van de meest uitgestrekte witte zandstranden van Europa met ideale leercondities. Dit junior camp has it all!

SURFLESSEN:

Het surfen of het leren surfen zal het hoogtepunt van je vakantie zijn!

Om je zo snel en veilig mogelijk aan het surfen te krijgen, worden de lessen gegeven door onze ervaren en gediplomeerde surfleraars. Ze hebben één voor één een cursus gevolgd bij de International Surfing Association (ISA), waarbij veiligheid en kwaliteit voorop staat. Meer info over de ISA kan je hier terugvinden: http://www.isasurf.org/

Je krijgt 8u surfles per week (incl. theorieles). In de surfcontainer dichtbij het strand krijg je voor de les begint een wetsuit, een lycra en een surfboard. Buiten deze 8 uur surfles is er ook nog 3 x 2 uur vrij surfen voorzien onder het toeziend oog van onze surfleraars. Op een mooie avond gaan we met z'n allen het water in voor een sunset surfsessie.

Op het einde van deze fantastische week strijden we voor de mooiste Billabong een FlowTrack Surf prijzen in de FlowTrack Surf surfcontest. Zet je beste beentje voor!

Voor de kenners: FlowTrack Surf heeft NSP of BIC boards ter beschikking en dit in verschillende maten van 9'2" tot 7'2" (longboard - mini malibu) maar op elke bestemming zijn er ook enkele fish boards en shortboards voorzien.

ANDERE ACTIVITEITEN

Hieronder vind je een overzicht van de andere activiteiten die op het programma staan:

Paintball
Een avontuurlijke challenge om in team je tegenstanders een verfspat kleiner te maken. De bossen van Les Landes zijn een ideaal terrein om je sniperskills en aanvaltechnieken te verbeteren.

Longboard initiatie
Een initiatie van 1.5 uur om de basistechnieken van deze boomende boardsport onder de knie te krijgen. Met een groepje van 8 gaan we cruisen door de bossen.

Skimboard initiatie
Een initiatie van 1.5 uur om de basistechnieken onder de knie te krijgen van deze coole boardsport.

Volleybal
Op een vaste dag in de week organiseert FlowTrack Surf een volleybaltornooi. Verschillende ploegen doen mee, superleuk om nieuwe mensen te leren kennen.

Stormpunch on the beach
Wat is er leuker dan met je vrienden te genieten op het strand na een sportieve dag en een lekkere maaltijd? De frisse en gezonde zeelucht, vergezeld met een lekkere (non-alcoholische) cocktail, brengen al vlug de sfeer en het groepsgevoel naar boven.

BUSVERVOER:

De busreizen van FlowTrack Surf worden uitgevoerd met Royal Class bussen die voorzien zijn van een bar, toilet, airconditioning, geluidsinstallatie en dvd. Deze luxe bussen zijn voorzien van veel beenruimte. Onze bussen worden bestuurd door twee ervaren chauffeurs, die er voor zorgen dat je onbezorgd op de plaats van bestemming komt. Roken tijdens de busreis is niet toegestaan. Onderweg naar de bestemming worden hiervoor wel tussenstops gemaakt.

Alle vakanties kunnen ook als autoreis geboekt worden, d.w.z. dat je met eigen vervoer (vliegtuig, eigen wagen,…) naar de bestemming gaat. Geef dit aan bij je boeking en de busprijs wordt gecrediteerd op je factuur.

Uurregelingen:
Onze FlowTrack Surf bussen vertrekken standaard elke week op vrijdagnamiddag/vrijdagavond.
Het juiste vertrekuur is afhankelijk van de bestemming en de gekozen opstapplaats en dit krijg je bevestigd op je e-tickets.
Aankomst op de bestemming wordt voorzien op zaterdagochtend.

De mogelijke opstapplaatsen zijn:
- Amsterdam - Utrecht - Eindhoven - Antwerpen - Berchem (B)

Opgelet: voor Amsterdam en Utrecht dient er een toeslag van € 25 pp betaald te worden. Deze opstapplaatsen kunnen enkel gegarandeerd worden bij voldoende inschrijvingen. Indien dit niet het geval is, wordt je hiervan zo snel mogelijk verwittigd en krijg je de eventueel reeds betaalde toeslag terug gestort. Je hebt dan de keuze om vanaf een andere opstapplaats te vertrekken.

Eigen vervoer:
Op je e-tickets zal je een korte wegbeschrijving en het juiste adres van de accommodatie terugvinden. Indien je later dan 18.00u zal aankomen op de bestemming, dien je de FlowTrack Surf crew hiervan op de hoogte te stellen. De gsmnummer van de verantwoordelijke staat vermeld op de e-tickets. FlowTrack Surf kan nooit aansprakelijk gesteld worden als je voor een gesloten deur arriveert na 18.00u. Je ontvangt een korting als je niet met de bus meereist (zie extra's).

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* Vervoer obv Royal Class busvervoer
* 7 overnachtingen op het juniorcamp
* Free moment actions
* Ervaren monitoren die 24/24 paraat staan voor onze juniors
* 6 uur surf- en 6 uur skatelessen
* Gebruik van surf- en skatemateriaal
* Vol pension
* FlowTrack Surf T-shirt

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00
Toeristenbelasting (1 week) 5,00

Niet inclusief in de reissom

* Toeslag opstapplaats Amsterdam (€ 25), Utrecht (€ 25)
* Vervoer naar en van busopstapplaats
* Korting eigen vervoer (zie extra's)
* Reis en/of annuleringsverzekering
* Toeristenbelasting á €5 p.p. en borg van €50 p.p.
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Foto's

upload foto's bij Frankrijk

Laatst geuploade foto:
door Andy Kalbvleesch

Meest bekeken vakantie

Family Jam Tignes || Meivakantie 27-4-2024

Op deze pagina kon je de Family Jam boeken in onze bekende, gezellige en ruime Résidences Nevada, La Ferme & Jhana in Tignes Val Claret.
meer >>

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht