Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Breckenridge: The Village at Breckenridge***LG

The Village at Breckenridge is een echt ski-in/ski-out resort nabij de nieuwe Quicksilver lift. Het complex is gelegen aan Main Street en aan de basis van Peak 9.
De Breckenridge Mountain Lodge is gelegen aan de overzijde van de Village. De diversiteit van de verblijfsmogelijkheden en de grootte van dit complex maakt dit tot een ideale plek voor familievakanties, skigroepen, zakelijke ontmoetingen, conferenties, huwelijken en reünies.


Faciliteiten
De village heeft 250 kamers variërend van liftside studio's, appartementen (zgn. 'condominiums') tot hotelkamers voor 2 tot 4 personen. Het Village hotel is het enige hotel in Breckenridge met slaapkamers voorzien van airconditioning en één van de twee hond-vriendelijke hotels. De Village biedt maar liefst 9 restaurants, taveernes, winkels, zwembad, 'hot tubs', een health club en een schaatsbaan. Parkeergelegenheid tegen betaling. Mogelijkheden voor opslag, reparatie en huur van ski- en snowboardmaterialen.Verder zijn er diverse activiteiten waaronder arresleetochten.

Liftpassen:
De liftpassen zijn geheel inwisselbaar en geldig om te skien in Breckenridge, Keystone en Araphoe Basin. De pas mag halve dagen gebruikt worden in Vail of Beaver Creek.

Wij raden je aan om een auto te huren tijdens deze vakantie zodat je ook skicentra in de omgeving kunt bezoeken. Met de liftpas heb je namelijk toegang tot de skiresorts in de omgeving! Geef je voorkeur hiervoor aan in het veldje 'opmerkingen' van het boekingsformulier. Wij zetten dan de beste deal in de offerte erbij. Natuurlijk kunnen wij ook een transfer vanaf de airport regelen met de airport shuttle. Deze zet je dan bij The Village af. Niet alle aankomst- en vertrektijden kunnen echter met de shuttle gecombineerd worden. Een retour kost ca. 120 euro per persoon (prijs onder voorbehoud, afhankelijk van grootte van de groep e.d.).

Bijzonderheden:
Breckenridge heeft een levendig bar en nightclub leven. Sherpa & Yeti's hebben een indrukwekkende line-up van nationale musical acts

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijzen zijn per kamer in euro's

Inclusief in de reissom

* 7 overnachtingen in The Village at Breckenridge Resort op basis van logies
Let op! Deze prijzen zijn onder voorbehoud en afhankelijk van de wisselkoers met de US Dollar

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Retourvlucht Amsterdam-Denver(zie optionele extra's) Wij zoeken altijd de voordeligste beschikbare voor je uit met de beste aansluiting
* Transfer luchthaven-hotel v.v. (of autohuur)
* Liftpassen(zie optionele extra's)
* Locale belastingen 14,55%
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Foto's

upload foto's bij Verenigde Staten

Laatst geuploade foto:
door Melody Groen

Meest bekeken vakantie

Breckenridge: The Village at Breckenridge***LG

The Village at Breckenridge is een echt ski-in/ski-out resort nabij de nieuwe Quicksilver lift.
meer >>

Verenigde Staten

Verenigde Staten forum

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht