Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Lesbos, Sigri Village: Kitesurfen

Sigri is een charmant vissersdorpje met in de directe omgeving een aantal van de beste wind en kite surf locaties van Griekenland. Je kunt hier genieten van de ultieme kitesurf vakantie en wanneer je niet aan het surfen bent heerlijk ontspannen en genieten . Sigri zelf ligt in het rustigere deel van het eiland Lesbos. Het dorp heeft de mooiste stranden en de vele restaurants bieden lekker eten en goede wijn.

SIGRI SURFCENTER
Het surfcentrum in Sigri bevindt zich in het noordelijkste deel van de baai. Het surfcentrum bestaat uit een materiaalopslag, een kantoor, een bar en ze bieden fietsverhuur aan. Vlak voor het surfcentrum heb je vlak water en verder het water op beginnen de golven.

Het surfcentrum biedt verschillende materiaalkeuzes. De aanwezige surfinstructeurs kunnen je zeer goed de fijne kneepjes van het kitesurfen leren, maar ook gevorderden kunnen tips & trucks krijgen of een privé lesje nemen.

Als er geen wind is, dan relaxen we in de zon of schaduw, pakken we de fiets voor een tocht in de omgeving of gaan we suppen. De SUP boards zijn voor iedereen gratis te gebruiken indien je lessen neemt of materiaal huurt. En een BBQ mag natuurlijk niet ontbreken! Elke week wordt er een gezellige BBQ gehouden voor alle gasten van het surfcentrum.

KITESURFLESSEN EN MATERIALEN
In 2014 kun je gebruik maken van materialen van Gaastra.

Eer zijn verschillende cursus levels. De cursussen volgen elkaar op, dus je moet eerst Level 1 hebben gedaan voordat je level 2 doet etc. Ook prive lessen zijn mogelijk.

DE SURFSPOT
De surfspot wordt voorzien van een schuin aflandige wind en daardoor heb je vlak water voor het surfcentrum. Ideaal dus om te leren surfen of bepaalde moves te proberen. Je hoeft niet bang te zijn om af te drijven als er materiaal breekt ofzo, tegenover het surfcentrum ligt het eiland Nissiopi. Een prachtige baai dus om te surfen. En als de wind hard genoeg waait dan ontstaan er prachtige golven in het kanaal tussen Nissiopi en Sigri.

Binnen 5km van de surfspot zijn er nog 4 andere, zeer goede surfspots. Er worden regelmatig ook surfari's georganiseerd!

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle prijzen en data zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Beschikbaarheid is onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Hotel Orama: prijzen per persoon per week :: Sigri sudio's: prijzen per studio / appartement per week :: Sigrion villa: prijs per villa per week

Inclusief in de reissom

* 7 nachten verblijf in hotel (incl ontbijt), studio of villa

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Vlucht Nederland - Lesbos v.v. (op aanvraag)
* Transfer luchthaven - accommodatie v.v (zie extra's)
* Materiaalhuur (zie extra's voor de mogelijkheden)
* Surflessen (zie extra's voor de mogelijkheden)
* Begeleiding
* Maaltijden en drankjes
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Specialist in dit land

specialist

Jessica Patsoulas

Meest bekeken vakantie

Rhodos: Kite- en windsurfen

Rhodos is het op een na grootste eiland van Griekenland en maakt deel uit van de Dodekanesos.
meer >>

Griekenland

Griekenland forum

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht