Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Algarve Family Surf Apartments

Vanaf:  38,-

Deze appartementen en accommodaties van het Algarve Surfcamp zijn bijvoorbeeld ideaal voor surf families met kinderen die lekker zelf willen koken. Zoek je een heerlijke bestemming waar je kan relaxen en bijkomen vlakbij de goede Portugese surfspots? Zoek niet verder! Hier moet je zijn!

Accommodatie
Je kunt kiezen tussen een Tipi Tent of een Safari Tent, beide zijn erg ruim en bieden genoeg ruimte voor 2 tot 5 personen. In de Tipi Tent vind je een tweepersoonsbed en eenpersoons bedden, allemaal met beddengoed inclusief. In de Safari Tent is ook een tweepersoonsbed en stapelbed voor de kinderen.

De bestemming
De Zuid West punt van de Algarve heeft als grootste voordeel dat er twee kustlijnen met vele baaien zijn. Dit deel van de Algarve heeft dus de karakteristieken van een schiereiland en geeft je daarmee de mogelijkheid om met elke swell en wind richting een goede golf te vinden, vrijwel 365 dagen per jaar. Met zeker 30 stranden in een 30 km radius en het prettige klimaat staat de Algarve dus voor surfen in de zon, blauwe hemel, blauw water, aflandige wind en over het algemeen No Crowds.

De Portugese kust ontvangt vrijwel het merendeel van de Atlantische swell en speciaal in de ZW Algarve zie je hierdoor een gevarieerd aanbod aan golven. Hierdoor is deze hoek van Portugal een unieke plek in Europa. Grotere golven zie je over het algemeen van Oktober tot en met April, met water temperaturen van 16 graden of hoger. In de zomer zijn de golven wat kalmer en variert de watertemperatuur van 18 tot 23 graden, goed voor board shorts dus. De lucht temperatuur hier is het warmst van heel Europa met als bijkomend geluk dat we het langste zomer seizoen hebben.

Bijzonderheden
Onderstaande prijzen zijn nog exclusief de vlucht, maar we bieden je graag de goedkoopst mogelijke vlucht aan! Natuurlijk kunnen we ook autohuur erbij doen, wat aan te raden is in combinatie met het verblijf. Kinderen meer dan welkom! Geef de namen & geb data van je kinderen aan in het veld 'opmerkingen' van het inschrijfformulier, dan kunnen wij ook met hen rekening houden.

Kitesurfpakketten, Surfpakketten, boardhuren, wetsuits, langerblijven, korter blijven
Uiteraard is het mogelijk om surflessen & kitesurflessen bij te boeken. Je kunt ook 'los' materiaal huren of een wetsuit. Wil je langer blijven? Bij verlenging per week geldt telkens een aantrekkelijke korting. Liever op een andere dag aankomen? Geef het allemaal door in het veld 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij brengen een offerte op maat uit. Laat ons weten wat je zoekt en wij zetten het in de offerte erbij!

Meer Links
* Algarve Surfcamp

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's. Offerte op maat is mogelijk als je nét iets anders wilt.

Inclusief in de reissom

* 7 nachten verblijf op camping met alle faciliteiten
* Welkoms maaltijd (alleen op zaterdag!)
* Surf materiaal
* Kinder oppas 0-4
* Kinder animatie (3+)
* Dekbedden en kussens
* Linnengoed (excl. handdoeken)

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Ontbijt NIET inbegrepen (zie extra's)
* Surflessen
* Yoga en andere activiteiten die ter plekke te boeken zijn
* Retourvlucht Amsterdam of Rotterdam - Portugal (Faro) (op aanvraag)
* Transfer van en naar het vliegveld (zie extra's)
* Afwijkende aankomst/vertrek dagen mogelijk op aanvraag
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Foto's

upload foto's bij Portugal

Laatst geuploade foto:
door Mantingh Ron

Meest bekeken vakantie

Atlantic Riders Algarve Surfcamp

Wil je surfen op de béste spots in de Algarve? Surfen in de Algarve Het Zuidwesten van de Algarve heeft als grootste voordeel dat er twee kustlijnen met vele baaien zijn.
meer >>

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht