Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Atlantic Riders Algarve Surfcamp

Wil je surfen op de béste spots in de Algarve?

Surfen in de Algarve
Het Zuidwesten van de Algarve heeft als grootste voordeel dat er twee kustlijnen met vele baaien zijn. Je ervaart de karakteristieken van een schiereiland en biedt jou de mogelijkheid om met elke swell en windrichting een goede golf te vinden. Met zeker 30 stranden binnen een uur rijden en het prettige klimaat staat de Algarve voor surfen in de zon, blauw water, aflandige wind en over het algemeen No Crowds.

De Portugese kust ontvangt vrijwel het merendeel van de Atlantische swell en speciaal in de ZW Algarve zie je hierdoor een gevarieerd aanbod aan golven. Hierdoor is deze hoek van Portugal een unieke plek in Europa. Grotere golven zie je over het algemeen van Oktober tot en met April, met water temperaturen van 16 graden of hoger. In de zomer zijn de golven wat kalmer en variert de watertemperatuur van 18 tot 23 graden, goed voor board shorts dus. De lucht temperatuur hier is het warmst van heel Europa met als bijkomend geluk dat we het langste zomer seizoen hebben.

Algarve Surfcamp, in het kort
• Mix van 10 fantastiche stranden en reefs rond het camp.
• Onvergeetelijke zonsondergangen en sterrenhemels.
• Aljezur 7 km en Lagos 25 km. Bus verbinding aanwezig.
• Fraaie eenvoudige appartementen met eigen douche en toilet, openhaard, bbq ruimte, terrasje en parkeerplaats. Met exclusieve toegang tot de Games Lounge, met wifi, tv, pool biljart, darts, etc.
• Appartement accommodatie prive (2-3 pers) en gedeeld (6 personen).

Algarve Surf Camp: Kies de accommodatie mogelijkheid die het best bij jouw wensen en budget past. Er zijn all-inclusive mogelijkheden en self catering mogelijkheden.

Algarve Surfcamp
Het surf camp van Atlantic Riders staat in de ongerepte omgeving van het Costa Vicentina natuur park, een magische plek met vele planten-en diersoorten. Het surf camp biedt rust en ontspanning en is een fantastische plek om lichaam en geest te verfrissen. Er zijn verschillende onderkomens: cabins en appartementen.

Elke dag begint met een goed ontbijt, cereal, toast, echte koffie, fruit. Na het ontbijt stappen we in de auto klaar voor een volle dag op het strand, boards op het dak en een goed gevulde lunchbox en verse broodjes mee. We zoeken dagelijks de beste spot, er zijn zo’n 10 verschillende stranden rond het camp. Allen binnnen een paar minuten rijden, allen werken in verschillende condities.

Lessen krijg je van ervaren gecertificeerde coaches en hebben een persoonlijk karakter omdat je in kleine groepen les krijgt. Wie het lesprogramma volgt krijgt dagelijks les in 2 blokken van 2 uur, met vrij surfen tussendoor om al wat je geleerd hebt verder te kunnen oefenen.
Lessen voor beginners worden in heup diep water gehouden zodat je altijd het gevoel hebt dat je veilig bent. Gevorderden krijgen eerst een strandinstructie en peddelen daarna met de surf coach naar de peak om bijvoorbeeld de bottom turn te verbeteren of de eerste cut-back te maken.

Video coaching is op aanvraag, samen met je coach bekijk je ’s-avonds de videos en krijg je gedetailleed feedback over hoe je surft en wat je kan verbeteren.

Na de ochtend surf sessie volgt een verfrissende lunch, en wellicht een klein tukje in de schaduw. Daarna gaan we het water in voor sessie nummer twee.

Aan het eind van de middag gaan we terug naar het camp: douche, drankje en een paar uurtjes ontspannen. In de avond doe je wat je wilt, de bar is open, er zijn spellen, stereo en muziek instrumenten of vraag naar de sunset-tour naar de kliffen achter het surf camp, sensationeel en onvergetelijk.

Boekingsinformatie
* Op zondag is de aankomstdag en op zaterdag de vertrekdag. Er wordt dan niet gezamelijk gesurfd.

Aanrader, breng mee
• Zonnebrand, zonnebril, zonnehoed.
• Foto toestel, mp3 speler.
• Warme kleding voor de avonden.
• Zakgeld, pin automaat geeft max 200€ per dag.

Handige Links
Faro Airport
Trein
Bus
Surf report

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijzen per persoon in euro's. Boek je alléén of met meer dan 2 personen, boek dan "op indeling"! Surft je vriend of partner niet, maar willen jullie wel van eten all inclusieve genieten? Kies dan wel voor surfcamp en voor het korting onder extra's!

Inclusief in de reissom

* Verblijf in de Atlantic Lodge, accommodatie naar keuze;
* Vers & gezond ontbijtbuffet met dagelijkse special (*Helaas niet in het winterseizoen, dan kun je voor € 5,- pp ontbijten bij onderliggende Taberna);
* Gezamenlijke ruimte met: ruime dakterras met grote serre met loungebanken, tafels en banken en een eigen surfbar;
* 24/7 surfcamp crew

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Reis- en sportverzekering
* Retourvlucht Amsterdam of Rotterdam - Portugal (Faro) (op aanvraag)
* Transfer van en naar het vliegveld (zie extra's)
* Afwijkende aankomst/vertrek dagen mogelijk op aanvraag
* Borg € 40,- en campingbijdrage € 10,- per persoon en ter plaatse te betalen
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Foto's

upload foto's bij Portugal

Laatst geuploade foto:
door Mantingh Ron

Meest bekeken vakantie

Atlantic Riders Algarve Surfcamp

Wil je surfen op de béste spots in de Algarve? Surfen in de Algarve Het Zuidwesten van de Algarve heeft als grootste voordeel dat er twee kustlijnen met vele baaien zijn.
meer >>

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht