Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Winterspelen 2014, Sotsji

Vanaf:  1995,-

De Olympische Spelen in Sotsji worden gehouden van vrijdag 7 februari (opening) tot en met zondag 23 februari (sluiting). En jij kan erbij zijn! Via onze Oosteuropa specialist ontvingen we een leuke aanbieding. Verblijf is in een klein driesterrenhotel op loopafstand van het centrum van Adler. Het hotel met 20 kamers is gelegen aan het strand en heet Kusthotel. Adler is een wijk in Sotsji. De spelen worden daar gehouden! De schaatsbaan heet dan ook niet voor niets Adler Arena.

Gek op sport? Wij houden van snowboarden!
Wij zijn helemaal gek op snowboarden en zouden heel graag de Nederlandse Toppers in actie zien & aanmoedigen. We verwachten dat Nicolien Sauerbrey haar gouden plak zal verdedigen! Maar ook Bell Berghuis (Snowboardercross) en Dimi de Jong (Halfpipe) zijn zo goed als zeker bij de Olympische spelen te bewonderen. Daarnaast maken andere snowboarders zoals (o.a.) Charlotte van Gils, Cheryl Maas, Joris Ouwerkerk en Dolf van der Wal nog kans op deelname. Ben je meer van een andere sport? Kijk op de site van de Olympische Spelen voor het hele schema met alle sporten! Met deze arrangementen kun je natuurlijk overal heen mits je tickets hebt, die je online kunt boeken. Wij kunnen je daar ook bij helpen, als je wilt. Let op! Toegangskaarten zijn persoonsgebonden.

Winterspelen Sotsji 2014 Reisaanbiedingen
6 februari: begin van de middag vlucht naar Rusland vanaf Amsterdam, Brussel of Düsseldorf (naar keuze) + nachttransfer per bus (280 kilometer) naar Adler (Sotsji)
7 tot en met 24 februari (17 nachten) in een 2-pers. kamer in het Kusthotel in Adler op basis van logies en ontbijt. 24 februari: transfer terug, gevolgd door de nachtvlucht. Aankomst Amsterdam, Brussel of Düsseldorf op 25 februari in het begin van de middag.

OF
6 februari: begin van de middag vlucht naar Rusland (Krasnodar) vanaf Amsterdam + nachttransfer per bus (280 kilometer) naar Adler (Sotsji)
7 tot en met 14 februari (7 nachten) in een 2-pers. kamer in het Kusthotel in Adler op basis van logies en ontbijt.14 februari: transfer terug aan het eind van de dag, gevolgd door de nachtvlucht (met overstap). Aankomst Amsterdam 15 februari in het begin van de middag.

OF
14 februari: begin van de middag vlucht naar Rusland (Krasnodar) vanaf Amsterdam + nachttransfer per bus (280 kilometer) naar Adler (Sotsji)
15 tot en met 21 februari (6 nachten) in een 2-pers. kamer in het Kusthotel in Adler op basis van logies en ontbijt. 21 februari: transfer terug aan het eind van de dag, gevolgd door de nachtvlucht (met overstap). Aankomst Amsterdam 22 februari in het begin van de middag.

Rosa Khutor, waar de snowboardonderdelen zullen plaatsvinden, ligt op ongeveer 40 kilometer van Adler. Er rijdt een nieuwe trein (wordt nu gebouwd) die in 25 minuten er naar toe rijdt (vanaf Adler).


Snowboardprogramma Sotsji Locatie: Rosa Khutor Xtreme Park
- 06-02-2014 Slopestyle Q
- 08-02-2014 SS/M FINALS
- 09-02-2014 SS/F FINALS
- 11-02-2014 HP/M
- 12-02-2014 HP/F
- 16-02-2014 BX/F
- 17-02-2014 BX/M
- 19-02-2014 GPS/M+F
- 22-02-2014 PS/M+F

Andere vluchten en data: mocht je een andere reis voor ogen hebben dan adviseren je contact met ons op te nemen en de wensen door te geven. Wij maken dan een vrijblijvende offerte.

Verblijf
Adres: ?. ????, ????????? ?????, ??. ???????????, 98.
Sochi, Adler, yl. Prosveshcheniya, 98.
Hotel “Kust” is gelegen in het centrum van Adler, direct aan de kust. Op 20 meter van het hotel ligt het breedste zand strand van Adler. Veel restaurants, cafés en winkels zijn op de loopafstand van het hotel. Olympische stadion Adler Arena ligt op ongeveer 6 km van het hotel. Gratis WIFI – werkt overal. Restaurant met Russische en Kaukasische gerechten.

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in Euro's

Inclusief in de reissom

* vluchten
* transfers luchthaven – hotel v.v.
* 6, 7 OF 17 nachten hotelaccommodatie op basis van logies en ontbijt.

Verplichte extra's

Toeslag Agent 31,50
Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* reserveringskosten en calamiteitenfonds (Eur 31,50 per boeking),
* visum (Eur 65,-).
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Meest bekeken vakantie

Winterspelen 2014, Sotsji

De Olympische Spelen in Sotsji worden gehouden van vrijdag 7 februari (opening) tot en met zondag 23 februari (sluiting).
meer >>

Rusland

Rusland forum

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht