Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Brunotti Beachcamp Ameland (kite,- & golfsurfen!)

Het schoonste en mooiste strand van Nederland, golven van 1 tot soms wel 5 meter, wind, zee en ruimte...; DAT IS AMELAND.
Tot nu toe een secret spot, maar nu ook eindelijk dè vakantie bestemming voor jou!


Houd je van avontuur en een 'beachlife'? Wil jij leren kiten / surfen / kayakken / raften / of liever gewoon een gezellige barbecue op het strand? Dan is Brunotti Beachcamp Ameland ècht wat voor jouw! Een week lang ben je sportief bezig op het strand met super stoere watersporten. Daarnaast wordt er ook heerlijk gechilled en is het ´s avonds party time!

Op eigen gelegenheid reis je naar Holwerd, waar we verzamelen. Als iedereen gearriveerd is, pakken we de boot naar Ameland.

Er zijn 3 pakketten te boeken:
* Kitesurf(max 8 personen per week) (6 uur durende beginnerscursus kitesurfen). Verspreid over 3 dagen, inclusief materiaal en certificaat.
* Beach Actief (brandingkayakken, brandingraften, golfsurfen/body-boarden, beachgames, into kitesurfen)
* Surf (5 dagen surfboard + wetsuit)

Let op! Bij het surf,- en kitepakket is het mogelijk om extra activiteiten ter plekke bij te boeken. Zie de optionele extra's een stuk hieronder.

Golfsurfen
De populairste activiteit onder jongeren op dit moment! Dat moet je zeker eens gedaan hebben. Onze instructeurs geven eerst een uitleg op het strand, waarna we al snel de zee in gaan om te proberen je eerste golf af te rijden! Wie blijft het langste staan op z´n board? Zo makkelijk is het niet, maar als het je eenmaal lukt dan krijg je een enorme adrenalinekick. Pas op, het is verslavend!

Kitesurfen
Nog een stoere surfsport; kitesurfen. Je krijgt van onze kitesurfinstructeurs een introductieles kitesurfen. Na uitleg over wind en kites mag je gaan proberen je kite op te laten en te sturen

Optionele activiteiten, ter plaatse te boeken
Naast de kitesurfcursus heb je de mogelijkheid om veel meer stoere activiteiten te doen. Hier heb je ook zeker de tijd voor. Wanneer je je cursus afgerond hebt en je hebt nog tijd over om meer te kiten, dan kun je extra les en materiaalhuur bijboeken voor € 50 per 2 uur. Maar je kunt ook gaan golfsurfen, brandingkayakken of brandingraften als het een keertje niet waait.

- kiteles indien ruimte ca. € 50,- 2 uur incl. materiaal
- surfboardhuur + wetsuit ca. € 15,-
- kayakhuur + wetsuit ca. € 15,-
- SUP (stand up paddle) ca. € 15,-
- Body-board + wetsuit ca. € 7,50

Strandlocatie
We hebben onze eigen strandlocatie met alle voorzieningen. Hier vinden ook alle strandactiviteiten plaats. We hebben hier fatboys, toilet, omkleedruimte, voetbal, volleybal, koudwaterdouche.

Je verblijft op basis van logies. De maaltijden zijn niet inbegrepen. Maar we zorgen wel dagelijks voor ontbijt, lunch en diner voor slechts € 12,- p.p.p.d. Er worden prima maaltijden verzorgd en zelf heb je dus helemaal geen omkijken naar het doen van boodschappen. Des te meer tijd heb je om te genieten van je vakantie op het Brunotti Beachcamp Ameland!

Met meer dan 2 personen boeken?
Wil je met meer dan 2 personen boeken geef dat aan bij het veld opmerkingen in het boekingsysteem. We zorgen er dan voor dat je de juiste offerte ontvangt!

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's, lessen zijn dagelijks mogelijk! (geef evt. afwijkende voorkeur op in veld 'opmerkingen'!)

Inclusief in de reissom

Kitesurf(max 8 personen per week)
* vervoer Holwerd Ameland
* overnachting in gedeelde tent
* Kitesurflessen 6 uur incl. materiaal

Beach Actief
* Vervoer Holwerd - Ameland
* overnachting in gedeelde tent
* expeditie Ameland, brandingkayakken
* brandingraften
* golfsurfen
* intro kitesurfen
* komppastocht + kampvuur)

Surfpakket
* vervoer Ameland
* overnachting in gedeelde tent,
* 7 dagen surfboard + wetsuit)

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Maaltijden & drankjes
* Vervoer naar Holwerd
* Borg van ca € 100,-
* Verzekeringen
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Foto's

upload foto's bij Nederland

Laatst geuploade foto:
door Andy Frank Kalbvleesch

Meest bekeken vakantie

Brunotti Beachcamp Ameland (kite,- & golfsurfen!)

Het schoonste en mooiste strand van Nederland, golven van 1 tot soms wel 5 meter, wind, zee en ruimte.
meer >>

Nederland

Nederland forum

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht