Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Familie Actiefweek (8 dgn)

Vanaf:  335,-

Een actieve vakantie samen met de kids! Deze reis is volledig gericht op families met jonge en oudere kinderen. Activiteiten waar ieder op zijn eigen niveau bezig kan zijn. Deze actieve familiereis kenmerkt zich als groepsreis waar veel ruimte is voor individuele vrijheid.
De actieve gezinsreizen kenmerken zich als groepsreis waar veel ruimte is voor individuele vrijheid. Vaders en moeders kunnen zich helemaal uitleven. Zijn de sommige activiteiten te heftig, dan zijn er zeker nog andere mogelijkheden. Kinderen boven de 8 jaar kunnen mee met alle activiteiten. Kinderen die te klein zijn of geen zin hebben om mee te gaan, worden opgevangen door onze (kinder)oppas in de Kidzclub. Deze oppas is gespecialiseerd in recreatiewerk en gaat allemaal leuke, sportieve en creatieve activiteiten doen. Het geldt overigens alleen voor de activiteit canyoning dat de kleinsten niet mee kunnen. Bij alle andere activiteiten zullen ze gewoon aanwezig zijn.

Activiteiten
De meeste activiteiten zijn lopend vanaf de camping te ondernemen. Voor sommige activiteiten moeten we een stukje rijden.

Canyoning
Escalade is gespecialiseerd in de canyoningsport. Canyoning is het afdalen in diepe kloven die door eeuwenoude rivieren zijn uitgesleten tot ware pareltjes van moeder natuur. Elke canyoningtocht is anders. Sommige canyons zijn droog, door andere stroomt een heldere bergbeek. Onderweg moet u zich voortbewegen door te springen, klauteren, abseilen, zwemmen of lopen. Het zijn elke keer weer spannende en sportieve ontdekkingstochten door de diepste geheimen van onze aarde.

Per canyon wordt de leeftijdsgrens bepaald. De lengte van de tocht, water of geen water, de sportiviteit en de bouw van uw kind bepaald of het mag deelnemen. Een canyoningtocht is al mogelijk vanaf € 35 p.p.

Kidscanyon
Speciaal voor onze sportieve, kleine gasten hebben we de kidscanyon. Een eeuwenoude legende vertelt het verhaal van een Spaanse zeerover die zicht teruggetrokken had in de bergen van de Sierra de Guara. Hij verstopte zijn buit voor andere rovers, ergens aan het einde van deze canyon. Hij weet echter niet meer waar. De kinderen zullen de hele dag in het teken van deze oude legende bezig zijn en de canyon bedwingen. Misschien vinden zij wel de schat!

Minimale leeftijd: 3 jaar. Kosten € 15 p.p. of als onderdeel van de kidsclub.

Klimmen
Midden in het natuurpark ligt het Mascunvallei. Dit prachtige vallei is een staaltje beelhouwwerk van moeder natuur met zijn bijzonder uitgesleten rotspartijen. Deze rotsen vormen een waar sportklimmekka. Wij gaan dan ook in dit gebied kennis maken met het rotsklimmen. Instructeurs hangen de touwen uit, waarna u mag laten zien wat u kan. Onderaan de wand stroomt het riviertje de Mascun, waarin na afloop lekker gezwommen kan worden.

Deelname vanaf 3 jaar. (Iedereen kan mee om te kijken en te genieten van de prachtige natuur.) Kosten vanaf € 20 p.p. Kinderen onder de 6 jaar zijn gratis.

Klettersteigen
In het Mascunvallei is ook een klettersteig of via ferrata uitgehangen. Gezekerd aan een kabel klautert u via metale ladders en spijlers zo´n 250 meter hoog met als beloning een fantastisch uitzicht! Deze activiteit is vooral voor mensen met stalen zenuwen zonder hoogtevrees.

Deelname vanaf 11 jaar. Deze halve dagactiviteit kost € 30 p.p.

Rondwandeling
Vanaf de camping maken we onder begeleiding van een van onze erkende bergwandelgidsen een wandeling door het Rio Vero vallei. Met vastleggen van prachtige uitzichten, het ontdekken van eeuwenoude tekeningen en het spotten van gieren is deze wandeling een gevarieerde tocht.

Kidsclub
Voor kinderen die te jong zijn om met het gezin mee op activiteit te gaan is er de kidsclub. Een dagopvang, waarbij de kinderen de hele dag vermaakt worden met knutselen en spelletjes. Natuurlijk verzorgen wij voor een lekkere lunch.

Reisleiding
De reisleiding bestaat voor het grootste gedeelte uit Nederlandstalige instructeurs en medewerkers met alle een relevante (sport)opleiding en een speciale eerste hulp opleiding, gericht op bergsporten


De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's per week, uitgaande van volwassenen. Kinderen t/m 11 jaar krijgen korting. Zie deze tarieven onder extra's.

Inclusief in de reissom

* Verblijf in 4-persoons bungalowtent
* Alle campinggelden
* 7x ontbijt
* 6x lunch / lunchpakket
* 5x 3-gangendiner op de camping incl. wijn
* 1x BBQ
* 1x Spaanse avond
* Nederlandse begeleiding op locatie

Verplichte extra's

Niet inclusief in de reissom

* Heen- en terugreis
* Activiteiten (los bij te boeken)
* Transfers ter plaatsen
* Eindschoonmaak (€ 15 of zelf schoonmaken)
* Uitgaven van persoonlijke aard
* Reis en bagageverzekering (let op: met bergsportdekking)
* Verzekering (Naast uw reisverzekering heeft u ook een aanvullende bergsportverzekering nodig om deel te kunnen nemen aan de sportieve activiteiten. Kijk uw reisverzekering eens na. Sommige verzekeraars hebben de bergsporten standaard in hun programma)
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Meest bekeken vakantie

Zarautz: Surfblend Surfcamp 16+

Het surfcamp in Zarautz is uitgegroeid tot een van de populairste bestemmingen en dat is niet voor niets! Het camp is luxe met o.
meer >>

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht