Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Rhodos: Kite- en windsurfen

Vanaf:  116,-

Rhodos is het op een na grootste eiland van Griekenland en maakt deel uit van de Dodekanesos. Aan de westkust staat een prachtig hotel met 3 windsurfcentra en een kitesurfcentrum. Rhodos is niet alleen geschikt om te komen windsurfen of kitesurfen, maar ook voor culturele uitstapjes, een zonvakantie of leuke avonden uitgaan.

Het surfen vindt plaats aan het strand van Ialyssos. Dit kleine dorpje ligt op ca. 7km van Rhodos stad en op ca. 7 km van de luchthaven. Alles is aanwezig wat je nodig hebt, van winkeltjes tot bars, restaurants en disco's.

PROCENTER RHODOS
Het procenter van Jurgen Niens en Bertrand Crausaz is een van de leukste en gezelligste centra om te leren surfen. Vanaf eind april tot eind september kun je hier terecht in een heerlijk klimaat van zon, wind, zee en gezelligheid. Alle nieuwe materialen voor komend seizoen zijn al binnen en dat betekent dat je gebruik kunt maken van F2 en JP Australia boards en zeilen van North en Neilpryde.

WINDSURFEN
De 3 windsurfcentra liggen direct aan het strand en bij het Blue Horizon hotel. Links van het hotel vind je Procenter I met de nieuwste materialen, meer dan 160 boards van F2 en Fanatic en 200 zeilen van North. De wind blaast je van de zijkant heen en weer en is zeer constant. Vanaf de kant wordt je ook in de gaten gehouden. Vanuit de wachttoren en met een powerboat standby is je veiligheid gegarandeerd. Je kunt ook je eigen materiaal meenemen en op het strand vind je tevens lekkere douches, zonnebedden, beachvolley en een gezellige bar.

Ook Procenter II bevindt zich links van het hotel met meer dan 70 boards van JP Australia en ongeveer 100 Neilpryde zeilen. Ook hier sta je direct aan het strand en staat het professionele team klaar om jouw lekker te laten surfen.

Op ca. 500m van het hotel ligt het Windmill center en biedt de perfecte omstandigheden om te leren windsurfen. Het ligt meer beschut en daardoor heb je minder last van de stevige wind en de golven in de baai. Er zijn boards aanwezig van F2 en zeilen van North. Beginners, wave en freeriders kunnen hier prima terecht.

Windsurfcursus
Iedereen van elk niveau kan bij ons komen lessen. Beginners starten bij het Windmill center in groepjes van max. 5 personen. Je kunt kiezen uit een try-out cursus van 5 uur of een beginnerscursus van 10 uur.
Hierna kun je eventueel verder met een stap-voor-stap cursus. Per cursus wordt er een specifiek onderdeel behandeld van waterstart tot de power jibe. Je krijgt 1 uur theorie en 3 uur praktijkles met max. 3 personen in een groep.
En je kunt natuurlijk altijd een privé les boeken als je snel vorderingen wilt maken.

KITESURFEN
Het kitesurfcentrum ligt op ca. 3 km van de windsurfcentra tussen Ialyssos en Kremasti. Hier heb je alle ruimte om te varen en te genieten van je vrijheid tijdens je sprongen. In Kremasti bay kun je perfect leren kitesurfen. Ruimte, weinig tot geen golven en een open kustlijn. Het hele team van professionals staat voor je klaar om je te leren kitesurfen, of om je op het water te helpen.
Alle materialen zijn van North Kiteboarding en met meer dan 80 kites en 40 boards is er genoeg keuze.

Kitesurfcursus
Kitesurfen leer je in "stappen". Stap 1 is een refresher cursus van 3 uur, kan je kijken of het je wel ligt. Je krijgt theorie en leert om te gaan met de kite. Stap 2 is een cursus van 6 uur met theorie, praktijk en uiteindelijk een body drag door het water. Stap 3 is een complete cursus. In 9 uur leer je de complete basis van het kitesurfen tot je kunt rijden. En wil je nog verder, dan kun je stap 4 ondernemen. Tijdens deze 2x 3 uur les voor gevorderden leer je beter rijden en kun je misschien wel een sprongetje wagen!

Er zijn nog veel meer mogelijkheden qua cursus. Geef aan onz door wat je zoekt en wij vinden de passende cursus voor je!

Dus: Kitesurfen of windsurfen op Rhodos wordt zeker geen slechte keuze!

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

Vertrek is ook mogelijk op andere dagen!

* Transfer luchthaven - hotel v.v.
* 7 nachten verblijf in hotel of appartement
Indien Bleu Horizon obv half pension
Indien Ocean Blue obv All Inclusive
Indien Valsami obv logies (ontbijt kan bij geboekt worden, zie extra's)

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Vlucht Amsterdam - Rhodos v.v. (op aanvraag)
* Overige maaltijden en drankjes
* Huur surfmaterialen (zie extra's)
* Surflessen (zie extra's)
* Kinderkorting (op aanvraag)
* Reis en/of annuleringsverzekering
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Specialist in dit land

specialist

Jessica Patsoulas

Meest bekeken vakantie

Rhodos: Kite- en windsurfen

Rhodos is het op een na grootste eiland van Griekenland en maakt deel uit van de Dodekanesos.
meer >>

Griekenland

Griekenland forum

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht