Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Grand Massif: Freeride Adventures

Vanaf:  949,-

Deze week staat in het teken van beter leren freeriden en meer te weten te komen over verantwoord off-piste rijden. Omdat boarders én skiërs deze passie delen en omdat we ons graag creatief en flexibel opstellen zijn beide disciplines van harte welkom. Gedurende 3 dagen ga je op pad met een gids die alle mooie afdalingen van het gebied kent. Natuurlijk word je uitgerust met de benodigde uitrusting (pieper, sonde, schep) en leer je meer over het gebruik van deze spullen. Afhankelijk van de (weers) omstandigheden en het niveau van de groep wordt er per dag bekeken wat we gaan doen. Bedenk wel dat freeriden meer is als alleen maagdelijke poeder rijden, de omstandigheden zijn namelijk niet altijd zoals in films en magazines!

Het weekprogramma ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit:
* Zaterdag: vanaf 17:00 check in gevolgd door een eerste maaltijd in het chalet
* Zondag: Inrijden en het Grand Massif verkennen. Leren kennen van lawine 3-eenheid/safety materiaal
* Maandag: eerste dag freeriden met gids
* Dinsdag: dag vrijrijden
* Woensdag: tweede dag freeriden met gids
* Donderdag: dag vrijrijden + snowbivak bouwen
* Vrijdag: derde dag freeriden met gids
* Zaterdag: check out na een laatste smakelijk ontbijt

waar slaap ik?
Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we een geschikte en comfortabele accommodatie boeken. Dit kan ons "eigen" chalet in Samoëns zijn, een chalet in Flaine of een groot en comfortabel appartement vlakbij de telecabine van Samoëns. Welk verblijf het ook wordt, je kunt erop vertrouwen dat we een ruim, comfortabel en ontspannen verblijf voor je zullen regelen. Iedere morgen kun je aanschuiven voor een lekker ontbijt en 's avonds kun je rekenen op een welverdiend en smakelijk Frans diner! Je verblijft op basis van 2 personen per kamer, wil je graag een eenpersoonskamer dan kun je dit natuurlijk aanvragen

Hoe goed moet ik zijn voor deze Freeride Adventure?
Eerdere ervaringen tijdens een week als deze heeft ons geleerd open en duidelijk te zijn over het vereiste niveau en ervaring. Voor zowel skiërs als boarders is het dan ook van belang ervaring te hebben met off-piste en poederrijden. Daarnaast is het nodig om te kunnen carven tot op het niveau van rode pistes. Je hoeft echt geen crack te zijn, maar neem je eigen niveau even onder de loep om jezelf en anderen niet teleur te stellen. Bij twijfel kun je ons natuurlijk altijd even bellen op 010 - 2131364.

Hoe boeken?
Je kunt een vrijblijvende offerte laten maken door je gegevens in te vullen in het systeem. Als de offerte bevalt kun je ervoor kiezen om direct definitief te boeken of alleen je interesse te laten weten. Als je alleen boekt zul je worden ingedeeld bij anderen. het is voor ons belangrijk om te weten wat jouw niveau is en of je skiet of snowboardt. Zou je dat in het veld 'opmerkingen' van het aanvraagformulier kunnen invullen? Hier kun je ook verdere vragen en/of wensen in kwijt. Natuurlijk kun je ons ook bellen als je vragen hebt, of gewoon een mailtje sturen.

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* verblijf o.b.v. een 2 persoonskamer
* halfpension verzorging (7x ontbijt, 6x diner)
* een drankje bij het eten
* 6 daagse skipas, 265 km
* 3 dagen op pad met off-piste gids
* snowbivak clinic
* gebruik van off-piste uitrusting

Voor deze prijs ben je dus zo goed als helemaal klaar!

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Vervoer (kan per Royal Class bus! en Flaine is ook niet zo ver van Geneve)
* Verzekeringen e.d.
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!







sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Foto's

upload foto's bij Frankrijk

Laatst geuploade foto:
door Andy Kalbvleesch

Meest bekeken vakantie

Family Jam Tignes || Meivakantie 30-4-2022

NB: door het doorschuiven van vele families die voor 2020 en 2021 hadden geboekt zitten Résidences Nevada, La Ferme & Jhana BIJNA vol.
meer >>

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht