Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Alta Pusteria, Innichen: The Ultimate Carving Experience

Van 12 tot 19 januari 2013 gaat Soulboarders weer een heel vet evenement op poten zetten waarin het maken van dik gesneden bochten op een snowboard (soft- en hardboots) en natuurlijk een heleboel lol centraal staan: Ultimate Carving Experience 2013: "Life's too short for a straight line!!!"

Na het succes in Snowworld Landgraaf gaan we nu de echte bergen in met als bestemming San Candido / Innichen in Italië. Met o.a. clinics, foto- en videosessies werk je aan je skills en probeer je de berg in duizend stukken te snijden.

Bij The Ultimate Carving Experience staat plezier in het snowboarden centraal. De week staat in het teken van gezelligheid met een grote groep gevorderde snowboarders die allemaal één ding gemeen hebben: de passie voor het carven.

Wat gaan we doen?
In de ochtenden kun je werken aan het verbeteren van je skills door het volgen van workshops en clinics, verzorgd door de top van de Nederlandse hardboot-scene. Van de basics tot extreem carven, van korte bochten tot reuzenslalombochten, het komt allemaal aan bod! En wat dacht je van een afdaling op een heus tandem-snowboard? De clinics zijn voor iedereen te volgen, of je nu op hardboots of softboots staat.
De middagen trek je lekker met je vrienden het gebied in, of doe je mee aan één van de vele fun-contests die we die week houden: de limbo-contest, de speed-contest, of de vitelli-contest: hoe plat kun jij door de bocht? ’s Avonds is er voldoende tijd om lekker ontspannen een biertje te drinken, een keer uitgebreid video-analyse te doen, of een beetje te relaxen in de sauna. En natuurlijk houden we die week ook een gezellig feestje!
:: kijk ook op: The Ultimate Carving Experience

Clinics/coaching programma
(Onder voorbehoud van wijzigingen, omstandigheden, voldoende deelnemers etc)
Geef je voorkeur svp op in het veld 'opmerkingen' van het inschrijfformulier!!! Kun je daar ook svp jouw sowboardervaring / niveau (bijvoorbeeld hoeveel weken sneeuw, hoeveel jaren slalomtraining, etc) aan willen geven?

1) Van slippen snijden naar echt snijden (basic)
Doel: het op de kant laten rijden van de deelnemers, hopelijk tot aan het aan elkaar linken van bochten.

2) Extreme carving (gevorderde-expert)
Doel: deelnemers laten ervaren hoever ze bij de sneeuw kunnen komen en na de bocht nog steeds "op kunnen staan" en verder boarden.

3) Slalom wedstrijd technieken (gevorderde-expert)
Doel: het bijbrengen van slalomgerichte snowboardtechnieken en timing. Het ervaren van het gedwongen bochten maken en hoe dit zo goed mogelijk kan. Je leert lijnen bestuderen en rijden, ook heel handig offpiste.

4) Funcarven (basic-expert)
Doel: niet alleen op freestyleboards met softboots kun je cool zijn! Doe gek en haal meer uit je hardboots en alpineboard!

5) Hogere technieken (niet wedstrijdgericht, expert)
Doel: mensen die al redelijk kunnen carven richting 'Feinstform' van het snowboarden proberen te sturen.

6) Boardercross (gevorderde-expert)
Doel: deelnemers laten ervaren wat boardercross inhoudt. Wat voor specifieke technieken zijn er nodig voor bijvoorbeeld kickers, 'wellen' en andere objecten. (Afhankelijk van mogelijkheden in Innichen!)

7) Video-analyse (basic-expert)
Doel: deelnemers zichzelf terug laten zien op video. Analyse fouten en tips om aan te werken. Zelf zou ik deze graag vroeg in de week zien en adhv deze sessie kunnen we mensen ook helpen de juiste clinic te vinden.

Foto’s
Tijdens de activiteiten zullen er ook mooie foto’s worden genomen, zodat je gegarandeerd een supermooie snowboardfoto van jezelf mee naar huis kunt nemen.

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* 7 Nachten verblijf
* Liftpas 6 dagen ingaand op zondag (t/m vrijdag)
* 6 x ontbijt
* Ultimate Carving Experience extra's:
* Testen van Ultimate Carve Boards
* UCE Fun-contests
* Dagelijks clinics en coaching (basic tot expert carve clinics, voor zowel hard- als softboots)
* Reuzenslalomtraining
* Video-analyse
* Feestavond

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* vervoer
* verzekeringen
* materiaal
* locale toeristenbelasting
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Foto's

upload foto's bij Italië

Laatst geuploade foto:
door Melody Groen

Meest bekeken vakantie

Family Jam Livigno || Kerstvakantie 02-01-2022

De Kerst Family Jam is in de Kerstvakantie van 2 tot 8 januari 2022 in Livigno, Italië.
meer >>

Italië

Italië forum

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht