Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

The Best of Malaysia (17 daagse rondreis)

Vanaf:  2837,-

Met deze zeer complete 17 daagse privé rondreis bezoek je de mooiste plekken van Maleisië, een belevenis die je altijd zal blijven!

Programma dag tot dag!
Dag 1 Amsterdam – Kuala Lumpur
Vertrek van Schiphol naar Kuala Lumpur.

Dag 2 Kuala Lumpur
Aankomst in Kuala Lumpur en transfer naar je hotel, waar je drie nachten verblijft. Na een vrije dag word je ’s avonds opgehaald voor een korte stadstour door o.a. Chinatown. Vervolgens kan je tijdens een diner genieten van een culturele dansvoorstelling. (D)

Dag 3-4 Kuala Lumpur
’s Morgens zie je tijdens een stadsrondrit o.a. China Town, King’s Palace, het Nationaal Monument, het treinstation en de KL-tower. De middag is ter vrije besteding. Op dag 4 bezoek je de historische V.O.C. stad Malakka, waar de sporen van de Portugese en Nederlandse overheersing nog volop zichtbaar zijn. (O)

Dag 5-6 Kuala Lumpur – Taman Negara
Vandaag reis je per bus en boot naar het Mutiara Taman Negara Resort, waar je twee nachten verblijft. Taman Negara N.P is een onaangetast tropisch regenwoud met een unieke flora en fauna. ’s Avonds maak je een wandeling door de jungle. (O,D) Op dag 6 loop je op een hoogte van 30m over de 450m lange canopy walkway. Vervolgens ga je naar de berg Bukit Teresek, vanwaar je een prachtig uitzicht heeft. ’s Middags maak je een korte boottocht naar Lata Berkoh en heb je de gelegenheid om te zwemmen. (O,L,D)

Dag 7 Taman Negara – Cameron Highlands
Per boot keer je terug naar Kuala Tembeling. Aansluitend reis je naar de koele hooglanden van de Cameron Highlands. Je reist door een prachtig berggebied met uitgestrekte rubber- en palmolieplantages en heeft de kans de ‘Orang Asli’ te ontmoeten. Overnachting in de Cameron Highlands. (O)

Dag 8-9 Cameron Highlands – Penang
Op weg naar Penang bezoek je het Paleis van de Sultan en de prachtige moskee in Kuala Kangsar. Over de langste brug van Azië bereik je het eiland Penang, waar je twee nachten verblijft. Op dag 9 zie je tijdens een excursie o.a. Fort Cornwallis, Khoo Clan Ancestral House en de Kek Lok Si tempel. De middag is ter vrije besteding. (O)

Dag 10 Penang – Kota Bharu
Vroeg vertrek voor het langste traject van de reis: een schitterende rit van de west- naar de oostkust. Kota Bharu ligt vlakbij de Thaise grens en is een stad met een sterke traditionele cultuur. In de omgeving van Kota Bharu staat de oudste houten moskee van het land, de Masjid Kampung Laut. Overnachting in Kota Bharu. (O)

Dag 11-12 Kota Bharu – Kuala Terengganu
De dag begint met een bezoek aan de kleurrijke markt, een zilverwerkplaats en een weeffabriekje Ook kan je zien hoe vliegers worden gemaakt. Vervolgens rij je langs verlaten stranden naar Kuala Terengganu, waar je twee nachten verblijft. Op dag 12 maak je een stadsrondrit in Kuala Terengganu en zie je hoe traditionele schepen worden gemaakt bij Pulau Duyung. Ook zal je stoppen bij een kunstnijverheidscentrum en vissersdorpje. (O)

Dag 13-14 Kuala Terengganu – Kuantan
Op weg naar Kuantan passeer je prachtige stranden en idyllische vissersdorpjes. Bij Rantau Abang kan je van mei tot september enorme lederschildpadden zien, die hier op het strand hun eieren leggen. Twee overnachtingen aan een prachtig zandstrand, omzoomd door palm- bomen. (O) Op dag 14 maak je een dagexcursie naar Lake Chini. Met een sampan vaar je door de prachtige jungle. De legende gaat dat hier een oude Khmer stad onder water ligt. (O,L)

Dag 15 Kuantan – Kuala Lumpur
Na een mooie rit langs uitgestrekte plantages arriveer je ’s middags weer in Kuala Lumpur. (O)

Dag 16 Kuala Lumpur – Amsterdam
Aan het eind van de middag transfer naar de luchthaven voor je vlucht naar Amsterdam. (O)

Dag 17 Amsterdam
’s Morgens kom je aan op Schiphol.

Het is mogelijk om te kiezen voor een 9- of 14-daagse rondreis, (op aanvraag) dan is programma als volgt:
9 dagen/ 8 nachten: Dag 2 t/m 9: volgens beschrijving. Dag 10: transfer naar de luchthaven.
14 dagen/ 13 nachten: Dag 2 t/m 14: volgens beschrijving. Dag 15: transfer naar de luchthaven.


De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijs per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* Vliegreis Amsterdam-Kuala Lumpur v.v. per Malaysia Airlines
* Luchthavenbelasting en brandstofheffing €286,-
* Rondreis per privé-auto of minibus volgens programma, inclusief genoemde excursies en entreegelden
* Overnachtingen naar keuze in de genoemde categorie A of deluxe hotels (of gelijkwaardig). Categorie A: midden en eerste klasse hotels. In Taman Negara verblijft u in een jungle lodge. Maaltijden zoals omschreven
* De diensten van een lokale Engelsprekende chauffeur/gids

Verplichte extra's

Calamiteitenfonds 2,50
Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Facultatieve excursies, overige maaltijden, drankjes, fooien en uitgaven van persoonlijke aard
* Hoogseizoentoeslagen
* Calamiteitenfonds
* Verzekering
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Meest bekeken vakantie

Parkroyal Penang ****+ LO

Bijzonder sfeervol luxe resort, met uitstekende service en vele faciliteiten, waar ook kinderen het prima naar hun zin zullen hebben.
meer >>

Maleisië

Maleisië forum

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht