Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Steasy Freeskicamp Winter 2014

Vanaf:  855,-

Hé skiërs, Stop! Wij helpen jou aan de ideale (freeski) vakantie. Elke dag de berg op om in het park van Les Deux Alpes aan je nieuwe tricks te werken, onder begeleiding van onze Steasy coaches.
:: Andere data en méér accommodaties in Les Deux Alpes

Steasy Trainingen
Gedurende de gehele week krijgt je training van een ervaren en gediplomeerde Steasy trainer. Voor de ervaren freestyle skiër is het een te gekke gelegenheid om te trainen met grotere kickers, verschillende soorten rails en een echte pro halfpipe. Voor de beginnende freestyle skiër kan er geoefend worden met het springen van kickers het sliden van boxen. Doordat het park een parklift heeft en alles dus dichtbij elkaar ligtt is het makkelijker om iedereen te trainen op eigen niveau. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van video analyse, om op deze manier men een beter inzicht te geven van eigen bewegingen en kunnen.
Gedurende week zijn er 5 trainingsdagen.

Locatie
Les Deux Alpes - De gletsjer (tot 3600 m) zorgt zelfs in de warmste zomermaanden voor eeuwige sneeuw en dat is goed, want als Steasy skiers kunnen wij natuurlijk niet zonder! En er is meer dan sneeuw alleen: naast genoeg ruimte om gewoon lekker te kunnen boarden vind je er een super VET park & 2 goede halfpipes. Niet voor niets kiezen vele internationale pro's les Deux Alpes als hun trainingslokatie. De pistes & het park zijn normaal gesproken van 07.00 tot 15.00 uur geopend. Je kunt dus lange dagen maken! Houd je niet zo van een park en wil je gewoon piste knallen? Ook dan biedt deze gletsjer meer dan genoeg mogelijkheden. +/- 10 pistes en 9 liften zorgen voor optimale bereikbaarheid en met het treintje kun je ook zonder slepen naar de top. Om tussendoor te relaxen kan je in de chillzone van het funpark terecht: het trefpunt voor alles en iedereen en een goede beat plus relaxe ligstoelen zorgen voor een goede sfeer. De ski en snowboardvriendelijkheid van 'de twee alpen' reikt trouwens tot in het dorp (1.650 m)

Alleen of op indeling
Je kan er voor kiezen om ‘op indeling’ te boeken: dit bekend dat je wordt ingedeeld bij andere freeskiërs. Bijvoorbeeld als je alleen komt of met z’n tweeën maar geen zin hebt om de andere bedden op te kopen. In principe gaan de meisjes bij de meisjes en de jongens bij de jongens. Als je je met elkaar opgeeft op een formulier dan delen we je in principe ook bij elkaar in. Alleen als je je met acht personen opgeeft en er zijn alleen maar 4 persoonsstudio’s beschikbaar zou het moeilijk kunnen worden. Gelukkig hebben we een boel studio’s bij elkaar in de buurt!


Reis
Afhankelijk van het aantal deelnemers reizen we met auto's of een gehuurd busje. De Steasy trainer en begeleider zullen de reis begeleiden en rijden. Om fit te starten met de week, zullen we overdag heen en terug rijden.

Boekingsinfo
Het is zoals je gewend bent weer mogelijk om met of zonder halfpension te boeken, of bijvoorbeeld met je eigen auto te komen (aankomst is dan op zaterdag). Ook kun je bijvoorbeeld een zomer-seizoen of extra weken bij ons regelen, als je bijvoorbeeld een paar weken meer achter elkaar in 2alpes wil zijn. Vraag naar de mogelijkheden als je lekker lang wilt blijven. Wat ons betreft blijf je de hele winter in 2alpes, ja toch!

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

All in:
•6 dagen liftpas
•Appartement
•Toegang zwembad en kunstijsbaan
•Vervoer
•Ontbijt & avond-eten
•5 dagen training (ochtend en middag)
•Extra begeleiding voor verschillende leuke activiteiten
•Video analyse

Bij verblijf in Hotel le Sherpa zijn halfpension (ontbijt en avondeten), lakens en handdoeken evenals gratis gebruik internet inclusief.

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

Niet inclusief: borg voor het appartement, toeristenbelasting (ca. 7 euro pp per week), eindschoonmaak, handdoeken, lakens, lunches.
* Verzekering met wintersportdekking VERPLICHT
* Je moet 16 jaar (of ouder) zijn op de ingangsdatum van het camp om dit pakket te kunnen boeken. Jonger dan 16? Boek dan het Rookie Camp (13 t/m 15 jaar).
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Foto's

upload foto's bij Frankrijk

Laatst geuploade foto:
door Andy Kalbvleesch

Meest bekeken vakantie

Family Jam Tignes || Meivakantie 27-4-2024

Op deze pagina kon je de Family Jam boeken in onze bekende, gezellige en ruime Résidences Nevada, La Ferme & Jhana in Tignes Val Claret.
meer >>

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht