Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Family Jam Zondag: 31-3-2013

Voor iedereen die al eens is meegeweest met één van de Family Jams of interesse heeft om er een keertje bij te zijn organiseren wij op 31 maart de Family Jam dag in de Uithof in Den Haag. Aanvang 13:00, afsluiting ca. 17:30. Natuurlijk kun je vrienden / vriendinnen, kennissen en familie uitnodigen om erbij te zijn.

Leraren en leraressen, Teamriders van Brunotti SnowboardGear & bekenden van de Family Jam weken zijn erbij en zullen op de piste zijn om ouders en kinderen te voorzien van ski,- en snowboardtips. Ontmoet andere deelnemers van de Family Jam(s). Als je het niet wilt missen, geef je dan zo snel mogelijk op, svp op vóór 20 maart 2013.

De Uithof is Partner van onze Family Evenement; de Family Jam!
Family Jam
Family Jam op de Uithofpagina
De Uithof

Wat gaan we doen?
- We verzamelen om 13.00 bij de Uithof waar Patricia, Patrick, Tanja, Sylvia en Jammy je zullen opwachten. Onder het genot van een kopje thee / koffie (voor de kinderen fristi of chocolademelk) nemen wij het programma van de middag nog eventjes door en kunnen we even bijkletsen.
- Vervolgens trekt iedereen zijn of haar wintersportkleding aan en helpen de specialisten bij de uithof ons met het materiaal zodat we de sneeuwbaan op kunnen gaan! Hier is het -8 graden celsius, een stuk kouder dan we in Tignes gewend zijn, dus het advies is om je lekker warm aan te kleden. Handschoenen zijn verplicht.(In de kleedkamer zijn kluisjes die je kunt gebruiken voor waardevolle spullen, kosten 1,-).
- Van 14u tot 16u gaan we op de piste lekker boarden en skiën. Voor geïnteresseerden starten we direct de GRATIS proefles snowboarden i.s.m YIBB (geef je op als je interesse hebt om daaraan mee te doen). De kleintjes v.a. 3,5 jaar tot 5 jaar kunnen meedoen aan een GRATIS MINIJAM Skiles. Voor de meer gevorderde snowboarders / skiers is er de mogelijkheid om een freestyle clinic te volgen. Voor alle clinics geldt: vol = vol. (Voor beginners is er een tapijt-lift, waar je niet uit kunt vallen!) TeamRiders van Brunotti zijn aanwezig, samen met hen geven onze eigen Family Jam leraren en leraressen tips en aanwijzingen.
- Om 16.30 is het voor de kids (t/m 12 jaar) genieten van een KidsMeal (frites, snack naar keuze, Fristi of Chocomel, extra opgeven). Voor ouders en kids v.a. 13 jaar wordt er een vers gebakken broodje geserveerd met diverse soorten kaas / vlees, garni. Daarbij melk, koffie & thee (extra opgeven).
- Om 17:30 sluiten wij af. Alle kinderen ontvangen een kleine herinnering aan deze dag.

Wat is de Family Jam eigenlijk?
In 2002 zijn we begonnen met de eerste Family Jam. Destijds gingen we met een klein groepje naar Les Deux Alpes om de laatste week van het seizoen met elkaar af te sluiten in de sneeuw. Omdat we Nederlandse Lessen wilden voor de kinderen, vroegen wij of vrienden en vriendinnen met lesgeefbevoegdheid mee wilden om daarmee te helpen. Het werd een super gezellige week, en de Family Jam was geboren. Nu is ondertussen onze afsluitweek de Family Jam in Tignes, uitgegroeid tot een ware happening. Ook zijn we afgelopen seizoen gestart met de Kerst Family Jam en de Krokus Family Jam.

Family Jam in Tignes 2012 van 28 april tot 5 mei 2012. 'Voor kids van 4 t/m 14 en hun hippe ouders'.
Wil je samen met je kids een fantastische week in de sneeuw? Tijdens de Family Jam gaat het om lekker boarden en skiën plus zoveel mogelijk leuke dingen doen! 's Ochtends zijn er Family Jam lessen voor de kids, 's middags ga je samen de pistes verkennen of bijvoorbeeld lekker zwemmen. De lessen worden gegeven door Nederlandssprekende leraren en leraressen in samenwerking met de locale skischool. Ouders kunnen o.a. snowboards en ski’s testen en meedoen aan een freeride of carveski clinic. Dan is er ook de beroemde Family Jam Challenge: een speelse wedstrijd met veel lol voor het hele gezin. Elke middag worden activiteiten georganiseerd, waaronder een tekenwedstrijd, de Respect the Mountains Quiz en natuurlijk de minidisco. Samen op vakantie zijn, zonder verplichtingen, typeert de gemoedelijke en ongedwongen sfeer van de Family Jam. Veel kinderen komen tijdens de Family Jam voor het eerst in aanraking met bergen, sneeuw en wintersport. Er wordt bovendien aandacht besteed aan zeer ervaren skiertjes en snowboarders. Daarnaast probeert het team van de Family Jam de ouders & kinderen bewust(er) te maken van de gevolgen van wintersport. Met name door te wijzen op de pracht van de omgeving. We zien de berg als een groot speelterrein waar je veel lol kunt hebben, maar waar je ook voor moet zorgen.

Op deze pagina staat alleen de informatie van de Family Jam dag in de Uithof! Maar je kunt nu ook nog boeken voor de
Family Jam in Tignes

Alle activiteiten zijn onder voorbehoud en voor eigen risico. I.s.m. de Uithof, Brunotti, en opvakantie.nl. Helm dragen is voor de kinderen t/m 12 jaar verplicht.

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

De prijs is per persoon (volwassenen), kinderen t/m 12 jr krijgen 5,- korting.

Inclusief in de reissom

* Koffie, thee, fristi of chocolade melk (bij ontvangst)
* Gebruik ski / snowboard materiaal
* Twee uur toegang tot de sneeuwbaan, vrijskiën en boarden of (o.a.)
- Proefles snowboarden i.s.m. YIBB (graag opgeven) (va 5 jaar)
- Proefles :: Mini Jam Ski (3,5 - 5 jaar)
- Deelname aan één Family Jam Challenge (voor iedereen)
- Freestyle Clinic (va 7 jaar)
* Meet & Greet met Jammy
* Family Jam extra's (aanwezigheid Family Jam leraren / leraressen, Brunotti Snowboard riders, tips & aanwijzingen, herinnering voor de kinderen)
* verzekering

Verplichte extra's

Niet inclusief in de reissom

* voor ouders / kids 13 jr en ouder, broodje & beleg & garni, thee, koffie, melk (zie extra's)
* voor de kinderen t/m 12 jr kidsmeal met frites & snack naar keuze, chocomel of fristi (zie extra's)
* overige drankjes zijn voor eigen rekening
* er is begeleiding op de piste maar buiten de proefles snowboarden worden er geen (formele) lessen gegeven met indeling(en) op niveau.
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Foto's

upload foto's bij Nederland

Laatst geuploade foto:
door Andy Frank Kalbvleesch

Meest bekeken vakantie

Brunotti Beachcamp Ameland (kite,- & golfsurfen!)

Het schoonste en mooiste strand van Nederland, golven van 1 tot soms wel 5 meter, wind, zee en ruimte.
meer >>

Nederland

Nederland forum

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht