Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

17 daagse rondreis: Highlights of Brazil

Vanaf:  3589,-

Een belevenis die je altijd bij zal blijven! Bekijk de prachtige stad Rio de Janeiro maak mooie wandelingen door de ongerepte natuur, maak kennis met de lokale bevolking en ga op jacht naar krokodillen! Deze reis biedt het allemaal!

Dagprogramma
Dag 1, Amsterdam – Rio de Janeiro
Vertrek vanaf Amsterdam naar Rio de Janeiro. Na aankomst transfer naar je hotel voor twee overnachtingen.
Dag 2, Rio de Janeiro
’s Morgens rijd je naar het station Cosme Velho, vanwaar een tandradbaan je in 15 minuten naar de top van de Corcovado berg brengt. De rit voert door de weelderige begroeiing van het Tijuca bos. Na aankomst kan je het 20 m hoge Christusbeeld bewonderen en genieten van een schitterend uitzicht over de stad. Na de lunch rijd je naar Praia Vermelha en vertrekt je per kabelbaan naar de top van het ‘Suikerbrood’. (O,L)
Dag 3, Rio de Janeiro – Ouro Preto
Vlucht naar Belo Horizonte. Aansluitend vertrek naar Congonhas do Campo. Hier bezoek je de Basílica do Senhor Bom Jesus de Matosinhos en het bijbehorende klooster met de beroemde beeldhouwwerken van Aleijadinho. Na een korte stadstour vertrek je naar Ouro Preto voor twee overnachtingen. (O,L)
Dag 4, Ouro Preto
Tijdens een wandeling door dit prachtige stadje kan je de mooiste voorbeelden van Braziliaanse barokstijl bewonderen. Je ziet o.a. de kerk van Nossa Senhora do Pilar en het Teatro Municipal. Tevens bezoek je het museum voor mineralogie met een schitterende verzameling kostbare mineralen. (O,L)
Dag 5, Ouro Preto – Foz do Iguaçu
Vertrek naar het historische plaatsje Mariana voor een bezoek aan de Basílica da Sé en het Arquidiocesano museum met een uitgebreide collectie barokkunst. Vervolgens vertrek je naar Belo Horizonte voor de vlucht naar Foz do Iguaçu. Twee overnachtingen in Iguaçu. (O)
Dag 6, Foz do Iguaçu
’s Morgens bezoek je het Braziliaanse deel van de watervallen. Je maakt een wandeling over speciale loopbruggen over het snelstromende water en bereikt een uitzichtpunt waar je een fantastisch zicht over de Garganta do Diablo (Keel van de Duivel) heeft. ’s Middags bezoek je de Argentijnse zijde van het Iguazú National Park. Het bulderend geraas van het water, de betoverende regenbogen en de weelderige tropische vegetatie zorgen hier voor een grandioos natuurspektakel. (O)
Dag 7, Foz do Iguaçu – Brasilia
Vlucht naar Brasilia en transfer naar je hotel. (O)
Dag 8, Brasilia – Manaus
’s Morgens maak je een rondrit door ’s werelds modernste stad. Je ziet o.a. de kerk van Nossa Senhora de Fátima, de ‘superblokken’: woonwijken die volgens een vast concept zijn gebouwd, de Dom Bosco kerk en de 213 m hoge televisie- en radiomast. Aansluitend vlieg je naar Manaus, alwaar je overnacht. (O)
Dag 9, Manaus – Amazonegebied
Vertrek voor een ontspannende boottocht naar het punt waar de Rio Negro en Rio Solimões bij elkaar komen. Hier zie je een prachtig kleurenspel van zwart en bruin water. Na de lunch vaar je naar je Amazonelodge voor twee overnachtingen. (O,L,D)
Dag 10, Amazonegebied
Te voet en per kano maak je een safari door de jungle. Je kunt genieten van de exotische flora en fauna en kennismaken met de lokale bevolking, die in nederzettingen langs de oevers van de rivieren woont. Aansluitend heb je de kans om piranha’s aan de haak te slaan. ’s Avonds ga je op zoek naar krokodillen. (O,L,D)
Dag 11, Amazonegebied – Salvador
Na een bezoek aan ‘Jungle Monkey’ vertrek naar Manaus voor de vlucht naar de hoofdstad van Bahia: Salvador. In deze prachtige oude koloniale stad verblijf je twee nachten. (O)
Dag 12, Salvador
Tijdens een stadstour bezoek je o.a. Pelourinho, een schilderachtige wijk met straatjes en pleinen geplaveid met kasseien en pastelkleurige gevels. In deze wijk tref je prachtige kerken en monumentale façades van koloniale bouwwerken aan. Aansluitend bezoek je de Mercado Modelo, een overdekte kunstnijverheidsmarkt. Vrije middag. (O)
Dag 13-14 , Salvador – Praia do Forte
Transfer naar Praia do Forte. Hier kan je heerlijk genieten van zon, zee en strand. (afhankelijk van hotelkeuze O of O,D)
Dag 15-16 , Praia do Forte – Amsterdam
Vlucht via Lissabon naar Amsterdam. (O) Op dag 16 kom je aan op de luchthaven Schiphol.

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* Vliegreis Amsterdam-Lissabon-Rio de Janeiro/Salvador-Lissabon-Amsterdam per
TAP Portugal
* Luchthavenbelasting en brandstofheffing € 283,- * Binnenlandse vluchten Rio de Janeiro-Belo Horizonte-Foz do Iguacu-Brasilia-Manaus-Salvador,gebaseerd op het gebruik van een VARIG/GOL airpass in de B-klasse
* Alle transfers
* Rondreis volgens programma* (naar keuze privé of Seat in Coach), inclusief excursies
en entreegelden
* Overnachtingen naar keuze in categorie A, B hotels (of gelijkwaardig). Categorie A:
uitstekende midden- en eerste klasse hotels. Categorie B: middenklasse, enkele
eerste klasse en enkele toeristenklasse hotels. In Amazon Village (categorie B) is de overnachting in
eenvoudige kamers met privé-badkamer met douche en toilet (door de
zon verwarmd water en geen elektriciteit). In de Amazon Ecopark Lodge (categorie A)
overnacht u in eenvoudige kamers met airco, fan en privé-badkamer met douche en
toilet. Bezoek aan 'Jungle Monkey' is alleen inbegrepen bij verblijf in de Amazon Ecopark
Lodge. Maaltijden zoals omschreven. Lunch op dag 9 is niet inbegrepen bij categorieB * De diensten van lokale Engelssprekende gidsen en chauffeurs
* Een gratis rugzak en reisgids per geboekte kamer

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00
Calamiteitenfonds 2,50

Niet inclusief in de reissom

* Binnenlandse vluchten bij de rondreis exclusief intercontinentale vliegreis
* Bij verblijf in het Tivoli Eco Resort Praia do Forte: toeslag kerstdiner €39,- en toeristenbelasting ca. USD 3 per kamer per dag
* Facultatieve excursies, overige maaltijden, drankjes, fooien en uitgaven van
persoonlijke aard
* Bijdrage Calamiteitenfonds
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Meest bekeken vakantie

Brunotti Windtown kitesurfen Cumbuco

Tussen de altijd wuivende palmbomen van het zonnige Cumbuco in Brazilië, ligt het Windtown Beachhotel.
meer >>

Brazilie

Brazilie forum

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht