Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Rondreis: Ecuadors best incl Galapagos Eilanden 16 dgn

Vanaf:  4824,-

Prachtige rondreis door Ecuador met aansluitend een 5 daagse cruise langs de Galapagos Eilanden! Bij deze reis kan je uit de middenklasse B hotels kiezen of de wat luxere A klasse accomodaties.

Ecuador's best van dag tot dag:
Dag 1-2 Amsterdam – Quito
Vertrek per KLM naar Quito. Op dag 2 aankomst en transfer naar het hotel van je keuze. ’s Middags maak je een stadstour. Je ziet o.a. het koloniale centrum, waaronder het Onafhankelijkheidsplein, de San Francisco kerk en La Compañía de Jesús kerk uit de 16e eeuw.
Dag 3 Quito – Patate
De dag begint met een bezoek aan de Yanapi hoedenwinkel, waar te zien is hoe hoeden met de hand worden gemaakt. Via een route langs valleien en bergen bereik je Cotopaxi N.P. met de 5.897 m hoge Cotopaxi vulkaan. Je maakt een wandeling langs de Limpiopungo lagune, waar je verschillende vogelsoorten en wilde paarden kunt zien. Ook kan je de haciënda verkennen en een bezoek brengen aan de rozenplantage. Aansluitend vertrek richting Patate, waar je overnacht in de 300 jaar oude Hacienda Leito. (O,L,D)
Dag 4 Patate – Riobamba
Na het ontbijt vertrek voor een spectaculaire rit langs de Pastaza rivier naar Baños, gelegen aan de voet van de Tungurahua vulkaan. Via de watervallenroute bereik je El Pailón del Diablo (de duivel’s ketel), waar een waterval omgeven door subtropische vegetatie en orchideeën is te zien. Na een stadswandeling in Baños vertrek richting Riobamba, waar je overnacht. (O,L,D)
Dag 5 Riobamba – Cuenca
In het museum van Las Conceptas zie je een van de meest belangrijke collecties van religieuze kunst in Zuid-Amerika. Vlakbij Riobamba bevindt zich de indianengemeenschap Palacio Real. Hier bezoek je het museum Las Llamas. In Guamote, een dorpje waar nog oorspronkelijke indianen leven en het lijkt of de tijd heeft stilgestaan, bevindt zich het project Inti Sisa. Dit project zet zich in voor het verbeteren van de levensstandaard van de indianen uit de omgeving. Hierna vertrek je naar de Ingapirca ruïnes, de belangrijkste Inca vindplaats van Ecuador. Overnachting in Cuenca. (O,L,D)
Dag 6 Cuenca – Quito
De koloniale stad Cuenca wordt beschouwd als de mooiste stad van Ecuador. Vandaag zie je de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de kathedraal, de bloemenmarkt, pleinen, parken en een werkplaats waar de originele panamahoed wordt gemaakt. ’s Middags vlucht naar Quito, alwaar overnachting. (O,L)
Dag 7 Quito - Otavalo
Vertrek naar het plaatsje Calderón, waar poppen en dierfiguurtjes van brooddeeg gemaakt worden en in felle kleuren worden geverfd. Aansluitend bezoek je San Antonio de Ibarra, hèt centrum voor houtsnijwerk, Cotacachi waar prachtige leren producten gemaakt worden en het weefstadje Peguche. Overnachting in Hacienda Pinsaquí. (O,L,D)
Dag 8 Otavalo – Quito
’s Morgens bezoek je de markt van Otavalo, waar ambachtslieden uit het hele land hun waren aanbieden. Na de lunch maak je een wandeling naar het Cuicocha kratermeer en kan je genieten van prachtige bloemen en vergezichten op drie vulkanische pieken. (O,L)
Dag 9 Quito
Vrije dag. Indien gewenst kan je kiezen uit een aantal facultatieve excursies. Meer informatie vindt je in de prijzenbijlage. (O)
Dag 10-13 Quito – Galápagos
Vlucht naar de Galápagos archipel. Hier ga je aan boord voor een 5-daagse cruise langs de Galápagos Eilanden, of verblijf je in het Finch Bay Hotel, vanwaar je excursies naar de eilanden maakt. (O,L,D)
Dag 14 Galápagos – Guayaquil
Vlucht naar Guayaquil, alwaar je overnacht. (O)
Dag 15-16 Guayaquil – Amsterdam
Vroeg in de morgen transfer naar de luchthaven en terugvlucht per KLM naar Amsterdam. (O) Op dag 16 kom je aan op de luchthaven Schiphol.

Let op! Voor het hotel ipv de cruise zijn er andere prijzen. Deze hebben wij niet op de site staan maar deze kan je natuurlijk wel bij ons boeken!

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

prijzen zijn per persoon in Euro's

Inclusief in de reissom

* Vliegreis Amsterdam-Quito/Guayaquil-Amsterdam per KLM
* Luchthavenbelasting en brandstofheffing € 305,-
* Binnenlandse vluchten Cuenca-Quito-Galápagos-Guayaquil
* Rondreis per auto of (mini)bus volgens programma, inclusief excursies en entreegelden
* Overnachtingen naar keuze in de genoemde categorie A of B hotels (of gelijkwaardig).
Categorie A: midden- en eerste klasse hotels. Categorie B: middenklasse hotels.
Naar keuze:vier nachten verblijf aan boord van de Santa Cruz op basis van een standaardhut op het maindeck of een 1 persoons standaardhut op het boatdeck, of vier nachten verblijf in het Finch Bay Hotel op de Galápagos Eilanden, inclusief drie dagexcursies naar de nabijgelegen eilanden, een excursie naar het Charles Darwin Centre en een highland tour met bezoek aan de Twin Pit kraters.
* Maaltijden zoals omschreven.
* Quito City Tax
* Transit Control Card Galápagos Eilanden USD 10
* De diensten van lokale Engelssprekende gidsen; uw reisgezelschap is internationaal en kan van samenstelling wijzigen per touronderdeel. Het programma van de rondreis incl. Finch Bay op dag 3 en de rondreis incl. Santa Cruz op dag 7 wordt op privé-basis uitgevoerd met chauffeur/gids.
* Een gratis rugzak en reisgids per geboekte kamer.

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00
Calamiteitenfonds 2,50

Niet inclusief in de reissom

* Toegang Galápagos National Park USD 100 (wijzigingen voorbehouden)
* Fooien voor de bemanning en gidsen van de Galápagos-cruise
* Bijdrage Calamiteitenfonds
* Verzekeringen
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Meest bekeken vakantie

Rondreis: Ecuadors best incl Galapagos Eilanden 16 dgn

Prachtige rondreis door Ecuador met aansluitend een 5 daagse cruise langs de Galapagos Eilanden! Bij deze reis kan je uit de middenklasse B hotels kiezen of de wat luxere A klasse accomodaties.
meer >>

Ecuador

Ecuador forum

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht