Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Mountain Madness 2015

Vanaf:  229,-

Mountain Madness - 7 days snow party expedition
Mountain Madness werd in maart 2014 na meer dan 10 jaar nieuw leven ingeblazen en ging los in Risoul. Wat een te gekke week was dat, check ´t filmpje voor een impressie van de week! Iedereen die erbij was, bedankt voor een top week sneeuwplezier #Hallooooo!
In 2015 komt het legendarische snowboardevent Mountain Madness weer terug op de witte bergtoppen van de Franse nederzetting la Norma.

Van 21 t/m 28 maart 2015 gaat het event loesoe in de sky met diamonds om je nek de sneeuw in. De DJ Crews SFFRMKRS & VAgE gASTEN knallen de keiharde ijsplaten en spinnen samen met het DJ duo BOOGIE & SJAMMIE THE MONEY de fijne gletsjes tunes die zullen trillen tot in alle sneeuwbrillen! Onze Sponsor DC neemt een pak testboards mee, zodat je je suf kan testen en samen met Revert, Celtek en Dragon zorgen ze ook weer voor een goed gevulde goodie bag!

En O’ja…. Niet geheel onbelangrijk, we gaan natuurlijk ook weer snoeihard boarden! Verschillende clinics worden gegeven om je skills op te krikken en er is een rail-battle, een big air en een old school slalon, waarbij je dikke prijzen van onze sponsors kunt winnen!

Mountain Madness is voor iedereen. Of je nu een gevorderde snowboarder of skiër bent of nog nooit op de piste bent geweest, dit event wil je niet missen. Als je je skills wil opkrikken kan je mee doen aan diverse snowboard en free ski clinics & workshops en als je het nog nooit gedaan hebt, zijn er natuurlijk lessen te boeken.

Op de berg worden gedurende de week ook diverse contests georganiseerd. Voor de die hards is een avond Big Air en een Rail Battle en voor de wat mindere die hards is er de Old School Dress Up Slalom.

Mountain Madness wordt in Frankrijk in La Norma georganiseerd. De accommodatie is ideaal gelegen aan of dichtbij de piste. Het is nog maar een klein stukje te voet, skiënd of snowboardend naar de eerste lift.

La Norma
La Norma is een charmant autovrij bergstation, in het hart van de Franse Alpen in de Savoie streek, makkelijk bereikbaar. Gelegen op 1350 m hoogte, op een uitgestrekt beboste hoogvlakte biedt het dorp uitzicht op het bergmassief van de Vanoise en het rivierdal van de Maurienne Vallei. De pistes liggen voor een deel onder de boomgrens, je snowboardt en skiet echt tussen de bomen, wat prachtig is. Het gebied heeft 65 km pistes en gaat tot 2.750 meter. Alle pistes onder de 2.300 meter worden voorzien van sneeuwkannonen (121 stuks!) die indien nodig de natuurlijk sneeuwdekking kunnen aanvullen.

Hoe kom ik er?
Iedereen die Mountain Madness boekt kan natuurlijk mee met de Royal Classs bus die op vrijdagavond vertrekt en je zaterdagochtend in La Norma brengt (evt. met een transfer op het laatste traject). De terugreis is op zaterdagavond, en je bent zondagochtend weer terug in Nederland. Maar natuurlijk kun je ook met eigen auto komen, of met de trein of het vliegtuig. Chambery ligt op 105 km afstand en vanaf de snelweg zit je er zo (vanaf de A43)! Het dichtbijzijnde treinstation van Modane ligt op slechts 10 minuten, de vliegvelden van Lyon, Chambery, Turijn en Geneve zijn allemaal op minder dan twee uur rijden. Je kunt er gratis parkeren, o.a. in de overdekte parkeergarage.

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijzen per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

7 nachten verblijf in één van de La Norma Résidences;
8-daagse liftpas (toegang tot 65km piste in La Norma);
Gebruik lakens & materiaallockers;
Toeristenbelasting & reserveringskosten;
Mountain Madness Eventpas ter waarde van € 80,-
Dagelijkse Afterboards;
3 Dikke party’s;
Railbattle, Big Air & Old School Slalom;
Snowboard clinics;
DC testboards;
Dopuh goodiebag

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Borg 300 euro per appartement (betalen ter plaatse bij aankomst)
* Busreis Royal Class (zie extra's)
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Foto's

upload foto's bij Frankrijk

Laatst geuploade foto:
door Andy Kalbvleesch

Meest bekeken vakantie

Family Jam Tignes || Meivakantie 30-4-2022

NB: door het doorschuiven van vele families die voor 2020 en 2021 hadden geboekt zitten Résidences Nevada, La Ferme & Jhana BIJNA vol.
meer >>

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht