Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Mayrhofen: Gasthof Zillertal (zomer & winter)

Jouw eigen paleis in de sneeuw! Hoe zou dat eruit zien? Is het een plek waar je iedereen met passie voor sneeuw kan ontmoeten? Waar je in een gezellige bar lekker kan wegzakken na een sportieve dag? Waar je snowboardfilms kan kijken of luisteren naar de betere tunes? Waar je gebruik kan maken van een tuning ruimte, wireless internet, bootdrogers en een restaurant? Met een gebied waar je dik kan freestylen, freeriden of piste rijden? Waar je voor een scherpe prijs kan overnachten, eten, snowboarden, lessen en feesten? Ja hé...

Deze plek bestaat en heet Gasthof Zillertal. De plek waar iedere enthousiaste wintersporter welkom is! Het gebied van Mayrhofen zorgt met z’n talloze freeride mogelijkheden en kilometers aan backcountry van tiefsneeuw, voor de ultieme wintersport belevenissen. Met meer dan 600 kilometer aan piste in het Zillertal kan je eindeloos blijven toeren. Voor freestyle snowboard liefhebbers is het Vans Penken Park de plek om jezelf uit te dagen en tricks leren. Het heeft zowel jumps en rails voor beginners als voor pro’s.

Kom deze winter langs want het Gasthof Zillertal is ‘the place to be’! Iedereen die is geweest gaat naar huis met fijne verhalen over de mensen, de sfeer, het eten, de feesten en natuurlijk de sneeuw!
Check meer foto's hier
Leuk filmpje van Gastshoff Zillertal

Het‘on-snow’ programma brengt je op een relaxte manier samen met boarders van eigen niveau en zorgt dat jij op creatieve wijze progressie boekt. Nieuw deze winter zijn de snowboard clinics die jouw boardvaardigheden op een speelse manier zullen verbeteren. De Meet ‘n Greet staat in het teken van samen met andere enthousiaste boarders het gebied verkennen en tijdens de Expression Session krijg je de kans om elkaar te laten zien wat je allemaal met je (snowboard) kan. Voor het ‘on-snow’ programma geldt: wij bieden het je aan en aan jou de keuze om mee te gaan!

Gasthof Zillertal programma:
- Moustache Monday Karaoke
- Wednesday Swagger Party
- Method Mag. Movie Night


Leren snowboarden
Deze winter hebben wij het lesprogramma verbeterd door onze samenwerking met de Oostenrijkse snowboardschool SMT. Van beginner tot gevorderd snowboarder, je bent nooit te goed om te leren. Wij bieden daarom verschillende lesprogramma’s aan die gegeven worden door een Nederlandstalige snowboardleraar. De ‘beginnersles’ is voor boarders in de baby boots, de ‘rookieles’ voor boarders die een herhaling van de basis techniek nodig hebben en het 'PPP programma', (Park, Piste Poeder), voor semi-gevorderde boarders die meer progressie willen boeken. Voor meer informatie over de lesprogramma's klik hier

Geef wel even door wat je niveau is:
Snowboardervaring (indien van toepassing)
1 ik heb geen ervaring
2 ik kan staan maar heb nog moeite met bochten
3 ik heb redelijke piste ervaring
4 ik kan probleemloos alle piste af
5 ik rock zowel on- als off-piste

Opties voor je verblijf:
Het eten in het Gasthof wordt geserveerd in buffet vorm. Het is 'simpel food' en daardoor juist goed en veel! Je krijgt zeker 'your money's worth' want je mag blijven opscheppen tot de pot helemaal leeg is. 's Ochtends kan je genieten van een stevig ontbijt en 's avonds van een heerlijk drie gangen diner. Vergeet zelf koken en profiteer van het restaurant; geen boodschappen en de hele week geen afwas!
Ontbijt voor € 42,- per week Ontbijt in lopend buffet vorm bestaat o.a. uit verse broodjes, vleeswaren, kaas, jam, conflakes, koffie, thee en melk. Het ontbijt loopt van zondagochtend tot en met zaterdagochtend
Diner, 3 gangen voor € 84,- per week Laat je culinair verwennen door onze eigen SAIKO chef. Alle avonden een heerlijk, gevarieerd 3 gangen diner. Wordt deels ontdaan van ‘boodschappen doen, afwas en kook -drama’s. Het diner is voor iedereen die houdt van lekker, gezond eten en gemak!
Het diner bestaat o.a uit soep of een klein aperitief, verschillende variaties van het hoofdgerecht en een dessert. Van zaterdagavond tot en met vrijdagavond kun je van deze luxe genieten. Het diner wordt in lopend buffet vorm in de Cantina geserveerd. Het lekkere van het SAIKO buffet is dat je mag blijven opscheppen zolang er wat in de pot zit!
Halfpension voor € 126,- per week Halfpension is de combinatie van alle dagen ontbijt en diner.
Vervoer per bus Je kunt op de weken v.a. 13-1 t/m 16/3 de busreis bijboeken. De bus vertrek op vrijdag en je bent dan om de zondagochtend erop weer thuis. (zie extra's)

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijs is per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* 7/14 overnachtingen Gasthof Zillertal
* 6/13 daagse Zillertal liftpas (volwassen)
* Bij verblijf in 2 pers kamer: 7 x ontbijt
* Bij verlijf in 2 pers kamer: handdoeken
* Abo op Taste of Six magazine
* SAIKO keychain
* Schoonmaakkosten
* Toeristenbelasting

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Borg
* Verzekeringen
* Halfpension (zie de optionele extra's voor meer mogelijkheden)
* Materiaal
* Lessen
* Vervoer per royal class (aangeven bij extra's)
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Foto's

upload foto's bij Oostenrijk

Laatst geuploade foto:
door Sylvia Kirschenmann

Meest bekeken vakantie

Axamer Lizum: Hotel Olympia***

Hotel Olympia***, het vroegere ClubMed-hotel, ligt midden in Axamer Lizum, op een hoogte van 1.
meer >>

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht