Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Kuta Beach: Surfers Inn & School of Surf (8 dgn)

Het strand van Kuta aan de zuidwestkust is het bekendste strand van Bali. Het strand wordt gevuld door alle mensen van alle leeftijden en nationaliteiten. Kuta beach is het ideale strand voor de zonaanbidder met zijn prachtige witte zand en de smaragdgroene zee. Hier kun je uitstekend surfen! We bieden jou de gelegenheid om te reizen naar dit tropische eiland en over de golven van Bali te surfen. Hieronder staan 3 hotels beschreven, waar je zelf een keuze uit kunt maken. De Rip Curl surfschool biedt verschillende surflessen en surftrips voor beginners tot gevorderden. De vluchten zitten nog niet inclusief de reis, vraag daarom een vrijblijvende offerte bij ons aan. Deze surfreis kan voor jou op maat gemaakt worden met of zonder lessen!

Rip Curl School of Surf
Ervaar de spanning van het surfen en voel hoe het is om over de golven te rijden! Bij de Rip Curl krijg je les van professionele surfinstructeurs. De lessen zitten goed in elkaar en er wordt veel aandacht besteedt aan techniek en veiligheid. De lessen worden aangepast afhankelijk van de hoogte van de golven. Ook worden er privélessen gegeven voor alle niveaus. De school is gevestigd in Seminyak, net iets buiten Kuta.

Surflessen
* Beginners en lichtgevorderden
Voor de beginners en lichtgevorderden is er een lesprogramma van 3 dagen met een totaal van 7,5 uur, dit programma kost € 109,-.
In deze lessen leer je de basisvaardigheden: hantering van het board, opstaan, peddeltechniek en richtingen aannemen.
* Gevorderden
Voor de gevorderden kun je een lesprogramma reserveren van 4 dagen met een totaal van 10 uur, hiervoor zijn de kosten € 149,-.
Hier wordt aandacht aan transitional turns, snelheid maken en bodypositioning.
De lessen zijn inclusief transfer, surfboard, surfhelm, surfkleding, handdoek, instructeur, water, lunch met softdrank en een certificaat.
Als je graag een langer of korter lesprogramma wilt, is dat ook mogelijk.

Naast de lessen van de Rip Curl worden er ook surftrips georganiseerd van 2,5 uur naar supersurfspots in de omgeving:
* Medewi en Balian voor 1 pers. € 59, 2 pers. € 39, vanaf 3 pers. € 29.
* Kuta Reef en Airport left of right voor 1 pers. € 49, vanaf 2 pers. € 29.
Bij de trips zit inbegrepen: lunch (nasi en mie goreng en water), entree, parkeergeld, bij een aantal trips is er vervoer met boot.
Verder kun je ook trips maken naar Legian/Kuta, Sanur, Serangan, Nusa Dua, Bukit, Canggu.

Bijzonderheden
Bij optionele extra's kun je een transfer boeken die je van het vliegveld naar je accommodatie brengt en andersom. Ga je met meer dan 2 personen? Dan gelden er goedkopere prijzen.
Kinderen zijn ook van harte welkom bij de Rip Curl. Voor hen gelden andere tarieven. Dit kun je aangeven in je aanvraag.
Zaterdag wordt bij de prijzen aangegeven als aankomstdatum, uiteraard zijn er ook andere aankomstdagen mogelijk. Langer op vakantie? Geef het aan!

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro´s

Inclusief in de reissom

* Verblijf 7 nachten, op basis van logies en ontbijt.

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00
Vlucht Ams - Bali / Denpasar tot 15 dec.(v.a. richtprijs!) we zoeken altijd naar de goedkoopst beschikbare vlucht! 890,00

Niet inclusief in de reissom

Kosten ter plaatse:
* Maaltijden en drank
* Souvenirs en entreekosten buiten het programma.

Niet inclusief:
* Vluchten, wij bieden je graag de goedkoopst mogelijke vlucht aan.
* Visum, als je aankomt op de luchthaven kan de visum aangegeschafd worden. De kosten bedragen 10 US$ voor een visum van 7 dagen, en 25 US$ voor een visum tot 30 dagen, cash en liefst gepast te betalen in een westerse valuta.
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Foto's

upload foto's bij Indonesië

Laatst geuploade foto:
door Mappesangka Andi

Meest bekeken vakantie

Kuta Beach: Surfers Inn & School of Surf (8 dgn)

Het strand van Kuta aan de zuidwestkust is het bekendste strand van Bali.
meer >>

Indonesië

Indonesië forum

Laatste reacties


- ...


opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht