Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Rondreis: Highlights of Argentina (16 dgn)

Vanaf:  4400,-

Highlights of Argentina is een 16 daagse rondreis door het land van de tango! Je bezoekt onder andere de mooie stad Buenos aires, Punta Tomba met de grootste magellaan-pinquins broedplaats ter wereld en je brengt een bezoek aan het Tierra del Fuego National Park. Ga ook mee op de catamaran tocht over het Beagle kanaal en zie hier zeeolifanten en vele prachtige watervogels! Kortom een reis die je nog heel lang bij zal blijven.

Dag 1-3 Amsterdam – Buenos Aires
Vlucht naar Buenos Aires. Op dag 2 transfer naar je hotel voor twee overnachtingen. Op dag 3 maak je ’s morgens een stadstour. Je ziet o.a. de oude wijk San Telmo, de havenwijk La Boca waar de tango is ontstaan, de Plaza Mayor met de zetel van de regering ‘Casa Rosada’, de kathedraal en het stadhuis. De tour eindigt in de trendy wijk Recoleta, waar zich ook de beroemde begraafplaats bevindt met de graftombe van Evita Perón. ’s Avonds diner gevolgd door een onvergetelijke tangoshow. (Dag 3: O,D)
Dag 4-5 Buenos Aires – Puerto Madryn
Vlucht naar Trelew en transfer naar Puerto Madryn voor twee overnachtingen. Op dag 5 bezoek je Península Valdés, een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Je zult er kolossale zeeolifanten tegenkomen en speelse zeeleeuwen waarnemen, die liggen te zonnen op de stranden van Punta Pirámide. Van juli tot december is het mogelijk facultatief een boottocht te maken om de walvisfamilies gade te slaan. (O)
Dag 6 Puerto Madryn – Ushuaia
De dag begint met een bezoek aan Punto Tombo, waar je de grootste broedplaats van Magellaan pinguïns ter wereld bezoekt. De pinguïns komen hier jaarlijks rond begin september aan om te broeden en hun jongen op te voeden. In april vertrekken ze weer om vervolgens het volgende jaar terug te komen. Vanaf de speciale wandelpaden heb je volop de gelegenheid deze komische vogels van nabij te aanschouwen. Aansluitend vlieg je naar Ushuaia, de zuidelijkste enclave ter wereld, voor een verblijf van twee nachten. (O)
Dag 7 Ushuaia
Vertrek naar het Tierra del Fuego National Park. Hier maak je een ca. 3 uur durende trekking door ongetwijfeld een van de mooiste gebieden van het park, langs de oever van de Ensenada Baai en door prachtige bossen. Vervolgens ga je aan boord van een zodiak en vaart naar Redonda Island, waar je aalscholvers kunt zien, die in de rotswanden nestelen. Na de lunch en een korte wandeling door het reservaat keer je via Lapataia Bay terug naar Ushuaia. Onderweg zie je prachtige zeevogels, zoals albatrossen, stormvogels en soms pinguïns. (O,LP)
Dag 8-10 Ushuaia – El Calafate
’s Morgens maakt je een tocht per catamaran over het Beagle kanaal en heb je de kans om zeeolifanten, zeeleeuwen en vele watervogels te zien. Aansluitend vlucht naar El Calafate, waar je drie nachten zult verblijven. Op dag 9 bezoek je de Perito Moreno gletsjer, een van de grootste natuurwonderen ter wereld. Enorme ijsrichels storten van grote hoogte met veel lawaai en gekraak in het water en vormen staalblauwe drijvende ijsbergen. Op dag 10 kan je facultatief een boottocht maken naar de gletsjers van Upsala en Onelli. Ook kan je een dag doorbrengen op een echte ‘estancia’. Hier zie je hoe kuddes schapen door honden bijeengedreven worden en hoe de schapen geschoren worden. (O)
Dag 11 El Calafate – Buenos Aires
Vlucht naar Buenos Aires en transfer naar je hotel. (O)
Dag 12-13 Buenos Aires – Iguazú
Vlucht naar Iguazú en transfer naar je hotel voor twee overnachtingen. Op dag 13 bezoek je de Argentijnse zijde van het nationaal park. Het bulderend geraas van het water, de betoverende regenbogen en de weelderige tropische vegetatie zorgen hier voor een grandioos natuurspektakel. (O)
Dag 14 Iguazú – Buenos Aires
Vandaag bezoek je het Braziliaanse deel van de watervallen. Je maakt een wandeling over speciale loopbruggen over het snelstromende water en bereikt een uitzichtpunt waar je een fantastisch zicht op de Garganta do Diablo (Keel van de Duivel) heeft. ’s Middags vlucht naar Buenos Aires voor uw laatste overnachting. (O)
Dag 15-16 Buenos Aires – Amsterdam
’s Middags vertrek naar de luchthaven voor de terugvlucht via Madrid naar Amsterdam. (O) Op dag 16 aankomst op de luchthaven Schiphol.

Belangrijk!
Deze reis is een privereis maar een aantal excursies is altijd in groepsverband.
Let op! in de prijstabel staan de prijzen genoemd van de A-klasse hotels. Deze accomodaties zijn luxer dan de B-categorie. Uiteraard kun je bij ons ook gewoon de B-klasse accomodaties boeken.

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee!

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* Vliegreis Amsterdam-Madrid-Buenos Aires v.v. per Iberia
* Luchthavenbelasting en brandstofheffing € 445,-
* Binnenlandse vluchten Buenos Aires-Trelew-Ushuaia-El Calafate-Buenos Aires-Iguazu per LAN in de H-klasse. Binnenlandse vluchten alleen inbegrepen bij de rondreis inclusief intercontinentale vliegreis
* Alle transfers
* Rondreis volgens programma1 (naar keuze privé of Seat in Coach), inclusief excursies en entreegelden. De excursies met het Argentijns diner & tangoshow, de Beagle kanaal tocht en de trekking in Tierra del Fuego2 zijn altijd in groepsverband
* Overnachtingen naar keuze in de genoemde categorie A, B of C hotels (of gelijkwaardig).
Categorie A: eerste en uitstekende middenklasse hotels. Categorie B: middenklasse hotels en
categorie C: toeristenklasse hotels. Maaltijden zoals omschreven
* De diensten van lokale Engelssprekende gidsen.
* Een gratis rugzak en reisgids per geboekte kamer.

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00
Calamiteitenfonds 2,50

Niet inclusief in de reissom

* Binnenlandse vluchten bij de rondreis exclusief intercontinentale vliegreis
* Lokale luchthavenbelasting voor binnenlandse vluchten
* Facultatieve excursies, overige maaltijden, drankjes, fooien en uitgaven van persoonlijke aard
* Bijdrage Calamiteitenfonds
* Verzekeringen
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Meest bekeken vakantie

17 daagse rondreis: The Best of Patagonia

Met deze zeer complete 17-daagse rondreis bezoek je de mooiste plekken van Patagonië.
meer >>

Argentinie

Argentinie forum

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht