Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Family Jam Val D'Isere & Tignes || 20-4-2024

Ben je in de week van 20 tot 27 april 2024 vrij? Boek jouw wintersport alvast en geniet extra lang van de voorpret! Wil je samen met je kids een fantastische week in de sneeuw? Met de lentezon in je gezicht kun je op de pistes en verschillende gletsjers van Tignes en Val D'Isere in de meivakantie nog super skiën of snowboarden (tot een hoogte van 3.600 meter!). Later in het seizoen is het doorgaans zeer rustig in de dorp en op de pistes. Je hoeft niet bang te zijn voor mensenmassa's en drukke rijen bij de lift. Wie liever een gondel vermijdt kan bijna het hele gebied zien door gebruik te maken van de stoeltjeslifen.

Verblijf is in appartementen in Tignes Val Claret en Tignes-Lac de hoogstgelegen delen van Tignes (2100 meter). In de verschillende appartementen kun je zelf koken. De appartementen zijn luxe (****). De sneeuw is vlakbij wat het heel gemakkelijk maakt om elkaar even af te wisselen en bijvoorbeeld tussendoor in je appartement te lunchen. Maar er zijn genoeg gezellige terrasjes waar je lekker met een zonnetje in het gezicht kan uitpuffen na een dag inspanning. Onder het kopje ‘Accommodatie’ vind je meer informatie over de verschillende accommodaties.

Lessen voor de kinderen
Bij voldoende animo organiseren wij lessen door onze Nederlandse Family Jam Crew. Je kunt je voorkeur opgeven onder "extra's" door lessen aan te vinken.

Family Jam activiteiten
Vooralsnog bieden wij het bekende Family Jam programma alleen aan in de week van 1 - 8 mei. Mocht je dat toch echt het leukst vinden, dan kun je beter voor deze latere week kiezen. Het is ook mogelijk om te "dubbelen", viertien nachten te boeken en beide weken mee te pakken!

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijs is per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* 7 nachten accommodatie
* Liftpas 7 dagen Tignes & Val D'Isere (ingaand op zondag)
* 1 x gratis internetaansluiting per appartement, gebruik overdekt zwembad & faciliteiten, lakens & handdoeken, opgemaakte bedden bij aankomst, eindschoonmaak.

* Bij voldoende interesse: de mogelijkheid voor ski & snowboardlessen voor de kinderen, gegeven door onze Nederlande Family Jam leraren. Micht je hier interesse in hebbben, graag jouw voorkeur opgeven door de lessen aan te vinken bij "extra's"

Bij verblijf 14 nachten, 20 april tot 4 mei (va 27-4 incl "Family Jam")
* Liftpas 7 dagen Val D'Isere en Tignes ingaand op zondag, 6 dagen Val D'Isere en Tignes, ingaand op zondag, totaal 13 dagen
* In de 2e week: deelname genoemde Family Jam extra's
* De mogelijkheid om je op te geven voor Family Jam Lessen (voor de kinderen incl NL-sprekende leraren) en activiteiten (exclusief voor alle Family Jam deelnemers).
* Gratis EXTRA nacht (4-5-2024) o.v.v. beschikbaarheid.

Verplichte extra's

Boekingskosten 25,00

Niet inclusief in de reissom

* Toeristenbelasting: ca. euro 2,50 p.p.p.d. (0 t/m 17 jaar gratis).
* Borg voor het appartement ca. 600 euro per appartement te betalen per creditcard.
* Per app. wordt één parkeerplaats in de garage gereserveerd, ter plekke te betalen a 35,- voor de hele week.
* Snowboard & skilessen extra opgeven, onder voorbehoud van voldoende animo (zie kopje 'extra's')
* Helmpje(s) niet inclusief, verplicht bij Family Jam lessen, bij te huren a 15,-
* Bij verblijf in LA FERME en JHANA geldt: in deze residenties zijn geen zwembaden / wellness. Verblijf je in La Ferme of in Jhana dan kun je gebruik maken van de Wellness en het zwembad in Le Nevada. Met de liftpas heb je tevens dagelijks gratis toegang tot het Zwembad Le Lagon in Tignes Lac.

Alle activiteiten zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers en onvoorziene omstandigheden. Deelname voor eigen risico. Kortingen / acties zijn niet cumulatief.
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Foto's

upload foto's bij Frankrijk

Laatst geuploade foto:
door Andy Kalbvleesch

Meest bekeken vakantie

Family Jam Tignes || Meivakantie 26-4-2025

Op deze pagina kun je binnenkort de Family Jam boeken in onze bekende, gezellige en ruime Résidences Nevada, La Ferme & Jhana in Tignes Val Claret.
meer >>

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht