Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Reacties
Forum onderwerp: Amélie-Plage: Ripstar Golfsurfcamp

plaats een bericht in dit forum >

Reactie geplaatst door: Mantingh Ron op 29-12-2008 16:08:48
reageeer op deze reactie >

Lees hier een aantal quotes / opmerkingen die bezoekers van het Ripstar Surfcamp in 2008 op hun enquete invulden.

Leuke quotes:

Super leraar. Lekker relaxed J De ‘droge’ theorie wist hij al boetserend tot een waar hoogtepunt van de les te maken. *smile.

Surf instructeur, prima lessen, goede aanvulling van theorie op de praktijk. Toegankelijk en enthousiast. Veel van geleerd.

Prima, gezellige vakantie gehad, de groepsgrootte van onze groep van circa 18 personen was relaxed, een veel grotere groep had ik minder gevonden denk ik. Voor herhaling vatbaar en heel relaxed dat we echt aan het strand zaten!................................................................................................................................................

Vond het een zeer gezellige en leuke week en ik ben zeker enthousiast geworden over het surfen. Overtrof mijn verwachtingen eerlijk gezegd.

Top, relaxend en toch sportief. Lekker rustig, maar wel gezellig. Ik geef het zeker door als tip aan vrienden en ik ga misschien volgend jaar nog een keertje. Eigenlijk wil ik het liefst nu me koffer pakken en terug komen, ik mis de sfeer.

En een super goede assistentie / hulp / service toen bleek dat we (overigens geheel eigen schuld) de bus hadden gemist!

Surfinstructeur, prettige lessen, niet alleen de surftechniek maar ook theorie in de zin van golfkennis, onderhoud surfboard e.d. Leuke lessen, enthousiasme voor het surfen is bij mij erg gegroeid

Zeker voldaan aan de verwachtingen. Mede te danken aan de crew, maar ook de groep (met de gemiddelde leeftijd ergens medio tot achterin de 20) sloot goed bij ons (30 + 30) aan. Prima dat de groep wat kleiner was.

Goed, genoeg mogelijkheid om lekker te ontspannen, surffilms voor de avond op een beamer is cool.

Campleiding: ook zeker relaxed en erg betrokken bij de groep. Wilde het ons duidelijk naar onze zin maken in de laatste week. En dat is haar wat ons betreft ook zeker gelukt!

Crew: had de energie om ons tot in de kleine uurtjes van gezelligheid en drinken te voorzien J.

Als ik weer een keer wil golfsurfen en les wil krijgen, wil zeker nog wel een keer, omdat het niet zo commercieel is en geen massa gebeuren.

Dan als laatste ik vond het zo een geweldig kamp, promoot het goed met leuke flyers, met mooie foto’s, en promoot dan vooral met de relaxed sfeer die daar was, want ik spreek hier en daar nog wat mensen van het kamp erover en de sfeer is wat bij blijft en waar we allemaal nog naar terug snakken.


Reactie geplaatst door: Ron Mantingh op 6-5-2008 17:42:21
reageeer op deze reactie >

Hallo!
 
Nee hoor! het is zeker geen probleem als je nog helemaal niet kan surfen. Het juist een hele goede manier om voor het eerst in aanraking te komen met surfen. Op het Ripstat camp krijg je ook goede begeleiding en leer je in een week zeker de beginselen van het surfen! En ja, er zijn meer mensen die alleen gaan. De meeste zijn natuurlijk wel met een vriend of vriendin, maar op een surfcamp leer je erg makkelijk mensen kennen en je zal niet de enige alleenreizende zijn.
Heb je al een idee wanneer je zou willen gaan?
 
Je kan ook altijd even naar het kantoor mailen of bellen via info@opvakantie.nl of 010-2131364 als je nog vragen hebt!
 
Groetjes

Reactie geplaatst door: noortje dukker op 28-4-2008 11:54:20
reageeer op deze reactie >

Hey
 
Even een vraagje, ik ben nog nooit met zo'n kamp meegeweest. En vroeg me dus af of er meerdere mensen alleen naar toe gaan, of dat iedereen in groepjes komt. Hoe gaat dat meestal?
En het is toch geen probleem als je nog helemaal niet kan surfen?
 
grtz

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht