Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Reacties
Forum onderwerp: Fuerteventura: Sotavento

plaats een bericht in dit forum >

Reactie geplaatst door: Sylvia Kirschenmann op 18-9-2007 12:19:10
reageeer op deze reactie >


-----Original Message-----

From: Ivonne V.

Sent: vrijdag 31 augustus 2007 21:00

To: lillian@opvakantie.nl

Subject: Re: Vakantie: Fuerteventura; Sotavento; Hotel Melia Gorriones


Hoi Lilian,


Ik zou nog laten weten hoe het is geweest. Bij deze. We zijn nu alweer 1,5 week terug en toch lijkt het ook alweer eindeloos lang geleden.


Het is een hele goede vakantie geweest! Lekker veel zon en nog meer niets doen. Het hotel was goed, op de kakkerlakken na! Volgens de kamermeisjes waren er 'muchas' in het hele hotel. Ontbijt- en dinerbuffet waren zeer uitgebreid, goed van kwaliteit en kwantiteit, maar de kakkerlakken moeten toch ergens vandaan komen. Het gaf mentaal een wat wrang smaakje aan het eten.


De beide kite- en windsurfcursussen zijn goed bevallen. De organisatie was goed, de leraren kundig en alert. Zelf heb ik behoorlijk wat meer respect gekregen voor de kracht van 'de wind in de zeilen'! Het kostte me tijd om precies door te krijgen hoe het nou werkt om zo'n kite te krijgen waar je 'm hebben wilt. Hij was wat weerbarstig en presteerde het dan ook om me de eerste dag op m'n buik over het strand te trekken; maar de tweede dag lukte 'm dat niet meer, ha! Het water heb ik nog niet gezien, maar dat komt nog wel. 


Voor wat betreft de jongens was het de eerste twee dagen behoorlijk 

doorzetten, hoewel niet omdat ze dat zelf zo graag wilden. De derde en vierde dag hadden ook zij door hoe je vooruit komt op zo'n plank en toen werd het ook pas leuk. Dus ook zij zijn enthousiast gemaakt.


Het is me zelfs nog gelukt om voor twee dagen een auto te huren, zonder credit card! Wel behoorlijk aan de prijs, maar goed.


Al met al een reis die goed is bevallen. Hartelijk dank voor de organisatie!


Met vriendelijke groeten,


Ivonne V.opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht