Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Holland Surfing Association

De surfers bij Opvakantie.nl zijn al enige tijd lid en weten het al langer; De HSA (Holland Surfing Association) verricht goed werk! Daarom zijn we onlangs een samenwerking aangegaan met de Nederlandse Golfsurfbond.
Wij, als nr. 1 reisorganisatie als het gaat om het onafhankelijk boeken van je surfvakantie, steunen deze surfbond en daarmee wat zij doen voor de Nederlandse surfer. En dat doen we niet omdat wij centjes verdienen met surfreizen, maar vooral omdat we van de sport houden. Wij doen het en vinden dat jij het ook zou moeten doen. Steun de Nederlandse golfsurfbond, de Holland Surfing Association!

Wat? Holland Surfing wattes? Dat ken ik niet....
Maar nu wel! Als surfer moet je op zijn minst weten dat er een Nederlandse surbond is die de belangen van alle surfers in Nederland behartigd! Dus ook die van jou!
Ok!? Wat doen ze dan....?
De HSA (Holland Surfing Association) is de Nederlandse Golfsurfbond, opgericht in 1973, die zich inzet voor de Nederlandse Surf! Daarbij moet je denken aan de meest uiteenlopende zaken zoals;
- spots, kustversterking en veiligheid. De HSA doet er alles aan om de Surf in Nederland te behouden. Kustversterking door een stijgende zeespiegel brengt onze sport in gevaar doordat locale overheden rigoreuze constructies bedenken waarmee de Nederlandse Surfkust mogelijk in gevaar komt. Daarnaast brengt het groeiend aantal surfers de locale overheden op 'bijzondere' zonerings- en veiligheidsplannen. De HSA is op deze bovenstaande onderwerpen een belangrijke gesprekspartner bij gemeentes en de overheid!
- evenementen. De HSA organiseert jaarlijks de NK Tourwedstrijden en breedtesportevenementen voor zowel de wedstrijdsurfer als de beginnende surfer
- topsport & talentontwikkeling. Jong aanstormend surftalent en een Nederlands topteam worden begeleidt door een professioneel georganiseerde Comissie Topsport & Talentontwikkeling onder leiding van een bondscoach.
- opleidingen en cursussen. De HSA is in de laatste fase van de ontwikkeling van een Nederlandse surfinstructeursopleiding zodat de instructeurs de juiste diploma's hebben en iedereen op een goede en veilige manier leert surfen.
Verder wordt er regelmatig een jurycursus georganiseerd en was er onlangs de eerste cursus "golven voorspellen".

Ok!? En wat kan ik dan doen? Kan ik helpen...?
Ja dat kan! Door lid te worden!
1. Je helpt de surfsport | 2. lidmaatschap is inclusief goede verzekering Funsportpolis | 3.  
Dus: ga naar www.hsa.nl/lidworden of stuur een mail naar info@hsa.nlopvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht