Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Cumbuco

Cumbuco, een rustig vissersdorpje in de staat Ceara op ongeveer 30 minuten afstand van Fortaleza city. Je wodt er verwelkomd door palmbomen, die aan het relaxte strand wuiven. De temperatuur van het zeewater is bijna net zo hoog als de temperatuur buiten. En dat is het gehele jaar door 30 graden Celcius.

De laatste paar jaar is Cumbuco een geliefdevakantiebestemming geworden voor zowel de Brazilianen als de buitenlanders. De locatie is ideaal. Aan de ene kant omringd door het strand en de zee en aan de andere kant schitterende zandduinen, waardoor een natuurlijk scheiding aanbracht wordt met het binnenland.

Zoals de meeste Braziliaanse dorpjes ligt Cumbuco's centrum rondom het hart van het dorp. Hier vind je leuke winkeltje, gezellige restaurants, de kerk enz.

Cumbuco is omgeven door prachtige natuur, de perfecte plek om te relaxen!

Gem. temperatuur zomerHet gehele jaar door een temperatuur van ong. 30 graden celsius. Vanaf Mei tot Januari elke dag zonnig. "Regen" seizoen van februari tot april, meestal reent het alleen 's nachts en maa
Recreatie & diversenFortaleza en de omgeving is goedkoop. Er zijn verschillende grote shopping malls in Fortaleza en leuke kleine winkeltjes in Cumbuco. Brazilie is veilig, maar pas op. In de ogen van de Brazilianen zijn wij rijk. De meeste verdienen niet eens in een jaar wat wij in een maand verdienen. Dus hou je waardevolle dingen uit het zicht, in de meeste hotels zit een kluis in de kamer.
Communicatie infoDe voornaamste en ook eigenlijk enige taal die in Brazilie gesproken wordt is Portugees. Weinig locals spreken engels. In hotels en restaurant is altijd wel een Engelssprekend persoon aanwezig.
Internet sitehttp://www.kitecollege.com/cumbuco/index.htm

Vakanties naar Cumbuco

Brunotti Windtown kitesurfen Cumbucot/m 21-12-2000v.a158,-
* Last minute special * Brunotti Windtown KiteChix Eventt/m 21-12-2000v.a145,-

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht