Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Skiën in Turkije: Erciyes

Erciyes
Steeds meer buitenlanders hebben de afgelopen jaren Turkije ontdekt als de ultieme wintersportbestemming. Want waar elders sta je op de skipistes en hoor je de oproep tot het gebed vanuit de moskee? Waar anders geniet je tussen de middag van een heerlijke barbecue en sluit je de dag af in de ontspannen sfeer van een hamam? Inderdaad: in Turkije.
Veel mensen hebben inmiddels ontdekt wat wintersport in Turkije zo bijzonder maakt: een exotische bestemming en fantastische sneeuw, gastvrijheid en service, luxe hotels met volop faciliteiten en rust en ruimte op de pistes.

Erciyes is een wintersportbestemming die de laatste jaren een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. Dat komt niet in de laatste plaats doordat de Turkse president Gül uit de nabijgelegen stad Kayseri komt en zijn geboortestreek graag op de kaart wil zetten. De afgelopen jaren is er 35 kilometer nieuwe pistes bijgekomen. Deze worden bereikt met 5 nieuwe stoeltjesliften en een gondellift.

Kayseri
Het skigebied ligt aan de voet van de stad Kayseri. Kayseri is een stad met ruim 900.000 inwoners en ligt op ruim 1000 m hoogte in Centraal Anatolie. Kayseri is een moderne stad volop in ontwikkeling en ligt op de route naar het bijzondere Cappadocie. Vanuit Kayseri bent u in slechts 15 minuten in Erciyes.

Deze korte transfertijd is een groot voordeel ten opzichte van andere Turkse wintersportbestemmingen.

WintersportKayseri Het skigebied ligt aan de voet van de stad Kayseri. Kayseri is een stad met ruim 900.000 inwoners en ligt op ruim 1000 m hoogte in Centraal Anatolie. Kayseri is een moderne stad volop in ontwikkeling en ligt op de route naar het bijzondere Cappadocie. Vanuit Kayseri bent u in slechts 15 minuten in Erciyes. Deze korte transfertijd is een groot voordeel ten opzichte van andere Turkse wintersportbestemmingen.
Recreatie & diversenKayseri is een stad met een lange geschiedenis. De stad was onder meer een pleisterplaats op de Zijderoute. Er zijn veel zaken beslist de moeite waard zijn: – Musea en historische ruines, waaronder een oud fort. – Diverse religieuze bezienswaardigheden. – Lokale markt – Thermale baden – Gebied interessant voor vogelaars – Eventuele sportwedstrijden in een van de stadions – Watervallen van Kapuzbasi – De in de rotsen uitgehouwen kerken van Erdemli en Soganli – Kijkje nemen bij de weverij van Bunyan of Yayhali, waar tapijten nog met de hand geknoopt worden. – Eten van Pastirmak, een Turkse specialiteit van gedroogd rundvlees. De beste Pastirmak komt uit Kayseri.

Vakanties naar Skiën in Turkije: Erciyes

Skiën in Turkije: Kayseri & Erciyes (3917m), Hilton Hotel*****t/m 21-12-2000v.a795,-
Skien in Turkije:Hotel Mirada Del Lago **** (All Inclusive)t/m 21-12-2000v.a809,-

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht