Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Tiroler Zugspitzegebied: Bieberwier, Lermoos, Ehrwald, Berwang

Het skigebied van de Tiroler Zugspitze ligt in een 10km lange vallei in het noordwesten van Tirol en omvat de dorpen Ehrwald, Lermoos, Biberwier, Bichlach, Lähn en Heiterwang welke onderling verbonden worden door middel van skibussen (gratis met skipas) en door een net van langlaufloipes. Met de "happy Skicard" kan je skiën op de pistes van de Tiroler Zugspitze en Berwang maar ook in de skigebieden van Garmisch-Partenkirchen Mitterwald en Seefeld-Leutasch (in totaal 254km pistes).

Het sneeuwzekere skigebied van Lermoos/Grubigstein biedt 26 km pistes. Op 3,5km van Lermoos ligt Ehrwald met 25 km pistes. Deze gezinsvriendelijke dorpen bieden rust, gezelligheid en mooie loipes en wandelroutes. Alle dorpen bieden pistes voor ieder niveau en gevorderde skiërs hebben een ruime keuze in de rest van het Zugspitzegebied. Tevens is dit gebied een langlaufparadijs met talloze uitgestippelde loipes waarvan de 15km hoogteloipes op de Ehrwalder Alm erg bijzonder zijn.

Hoogte1000m - 2964m
Liften42 (sleepliften: 26, stoeltjesliften: 14, gondelliften: 2)
Pisten100 km (54 km blauw, 40 km rood, 6 km zwart)
Loipe175 km
Liftpasca. 145 euro
UitgaanstipsEhrwald heeft vele sportfaciliteiten: een tennishal, rodelbaan, kunstijsbaan, ijsstokschieten en een Hallenbad met fitnesscentrum en sauna. Ehrwald heeft enkele leuke bars en een discotheek. Tijdens de après-ski is het feest in het Sport Café onder aan de Sonnenhang piste en je kunt terecht in het Musik Café of de Rustika. `s Avonds in Rainer`s Pub, de Valentins Bar, de populaire Disco Les Alpes of Musik Café Ehrwald.

Vakanties naar Tiroler Zugspitzegebied: Bieberwier, Lermoos, Ehrwald, Berwang

McTirol Hotel Biberwier-Lermoost/m 21-12-2000v.a174,-
Berwang: Berghotel the Lounge v.a385,-

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht