Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

De Hollandse Kust

Zuid-Holland is door zijn hoge bevolkingsdruk een provincie met grote contrasten. Tussen de stranden en de polders is het steeds meer woekeren met de benodigde ruimte voor haven- en industriegebieden, kassen en bollenvelden, steden en dorpen.
De vastelandskust wordt bepaald door duinen en badplaatsen als Noordwijk, Katwijk en Scheveningen, die alle zijn ontstaan uit kleine vissersdorpen. Daarachter liggen de stedelijke gebieden van Den Haag en Leiden en ten noorden daarvan de Bollenstreek.
Bij de Nieuwe Waterweg begint feitelijk de Zuid-Hollandse Delta, met één van de belangrijkste havens ter wereld (Rotterdam-Europoort-Maasvlakte) en de voormalige zeearmen van Rijn en Maas, die van de zee gescheiden zijn door de dammen en sluizen van het Deltaplan.

Vakanties naar De Hollandse Kust

Katwijk: *nieuw* Brunotti Beachcamp Juniort/m 21-12-2000v.a149,-
Egmond: surfers app. 'zeemeermin 3' (max. 5 pers)   
Surflessen Scheveningen: Surfles.nl   
Surfcamp Bloemendaal 21+   
Hoek van Holland: Surfcamp (7 - 14 jr)t/m 21-12-2000v.a299,-

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht