Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Zillertal Arena (o.a. Gerlos & Köningsleiten)

Gerlos ligt links van het Zillertal en lijkt oneerbiedig gezegd soms net een Nederlandse kolonie. De lokale bevolking spreekt voor een groot deel Nederlands en speciaal voor ons worden tijdens de après-ski Nederlandstalige plaatjes en typische Nederlandse polonaise-rituelen ingezet. Wie dus liefhebber is van de après-ski moet absoluut een vakantie in Gerlos meemaken!

Maar niet alleen het feesten is in Gerlos goed geregeld: Het is één van de hoogstgelegen dorpen van het machtige Zillertal en heeft het uitstekende aansluitingen met het nabijgelegen Köningsleiten en Zell am Ziller (samen ± 615 km pistes!) waardoor de afdalingsmogelijkheden zeer uitgebreid zijn.
Het eigen skigebied van Gerlos is de Zillertal Arena. Meer dan genoeg uitdagingen voor zowel beginners als (ver)gevorderde skiërs en snowboarders.

Je liftpas is geldig in het hele gebied dus voor wie nóg meer wil zien tijdens de vakantie zijn de andere gebieden in het Zillertal zoals Fügen, Mayerhofen en Ramsau een aanrader.

Hoogte1.210 tot 2.300 meter.
LiftenZillertal totaal 150 liften
Pisten480 km Wie nóg meer wil zien tijdens de vakantie kan de vele andere gebieden in het Zillertal verkennen zoals Fügen, Mayerhofen en Ramsau. totaal 615 km piste!
Loipe11 kilometer.
SnowboardvoorzieningenJe vindt hier in Gerlos een complete Boarders Town met funpark, een 400 meter lange boardercross met 20 obstakels en natuurlijk een halfpipe.
Liftpasvanaf € 132
WinterseizoenBegin december tot half april.
SneeuwzekerheidHeel erg goed.
UitgaanstipsGerlos heeft de Country Club, Almbar, Bierkönig en de Cin-Cin. Een van de gezelligste hutten van het gebied is Hansi's Sunalm. Trek je skischoenen uit voordat je gaat, anders sta je met die dingen aan straks op tafel te hopsen. Houd rekening met overmatige consumptie van bier en Apfelkorn. Tiroolse gerechten zijn erg goed bij de Jägerstüberl, en lekkere pizza's vind je bij La Tombola en de Almbar (bij de laatste zelfs 's nachts). Met dank aan een levenslustige Gerlosganger!
WintersportJe kunt in de gebieden van Gerlos, Köningleiten en Zell am Ziller vele mooie afdalingen vinden. Na verse sneeuwval kun je voor powder vanaf de Isskogel bij de Kreuzjoch komen waar je - als het meezit - kunt genieten van een 15 kilometer lange afdaling in diepe sneeuw (let wel op de condities voordat je off piste gaat). Het Zillertal, waar Gerlos een onderdeel van uit maakt, heeft de reputatie dat het een Mekka is voor zowel skiërs als snowboarders. Met de combinatie van brede afdalingen en steile hellingen, vaak verse poedersneeuw, veel zonnige dagen, hoogte tot 3.250 meter, 150 liften en 464 kilometer pistes komt iedereen aan zijn of haar trekken.
Telefoonnummer VVV+43 (0) 5284 5244
Sneeuwhoogte informatie+43 (0) 52845427

Vakanties naar Zillertal Arena (o.a. Gerlos & Köningsleiten)

Königsleiten: Family Gasthof Edelweisst/m 21-12-2000v.a329,-

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht