Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Grindelwald

Grindelwald is een skiparadijs in het hooggebergte van het Jungfrau-top-skigebied en biedt veel mogelijkheden. Dit gebied behoort tot de beste van Zwitserland.
Het is gegarandeerd perfect skiën in Grindelwald. Het is gelegen aan de voet van de majesteuze Eiger, Monch en Jugfrau. Onverslaanbaar op het gebied van uitzicht en uitstraling.


Grindelwald ligt in één van de mooiste gebieden van Zwitserland, de Jungfrauregion. Vanuit het erg vriendelijke dorpje heb je direct uitzicht op de Eiger en de Jungfrau, twee hele ruige Alpenreuzen. De 'place to be' daar is het gebied First. Daar zijn grote poedervelden, parks en pipes. Grindelwald was al gastheer van verschillende ISF World Series, het juniorenwereldkampioenschap en in 2007 dus de Nederlandse kampioenschappen.

Het gastvrije gletsjerdorpje ligt in een afwisselend skigebied. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een mooi uitzicht over Berner Oberland door middel van Europa's langste gondelbaan die vanuit Grindelwald vertrekt.
Ruim 200 kilometer piste bieden skiër en snowboarder eindeloos plezier.

Hoogte2971 meter.
LiftenIn Grindelwald zijn er 49 liften.
PistenGroen en blauw: 50 km Rood: 110 km Zwart: 40 km
UitgaanstipsNaast het genieten van de sneeuw en de vele uren zon staat Grindelwald er ook om bekend in de late uurtjes door te gaan in één van de vele bars zoals bijvoorbeeld Le Surf. De liefhebbers van de apres-ski kunnen zich hier helemaal uitleven.

Vakanties naar Grindelwald

Sunstar Hotel Grindelwald****t/m 21-12-2000v.a669,-
Downtown Lodget/m 21-12-2000v.a199,-
Wengen: Sunstar Hotel Wengen****   

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht