Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Cabarete

Mooie stranden overspoeld door het water van de Atlantische Oceaan, barnsteenmijnen en de uitvalsbasis van Columbus' ontdekking van Amerika. Dit zijn ingrediënten voor een aantrekkingskracht van reizigers over de hele wereld en dan hebben we het niet eens over de aantrekkelijke weersomstandigheden die er het hele jaar heersen.

Cabarete is favoriet bij windsurfers en daarbij ook zeer geschikt voor de nieuwste trendsport: kitesurfen! Niet alleen vanwege het lekkere briesje maar vooral ook door het altijd populaire strand en het gezellige dorpje zeer geschikt voor iedere vakantieganger, sportief of niet.

StrandCabarete ligt aan een prachtig strand, dus naast bruin worden kun je ook de kustlijn per paardenrug verkennen.
WatersportWindsurfers over de hele wereld houden van Cabarete, zee en wind zorgen voor een goede surf.
OutdoorEen beetje in de bergen banjeren is altijd mogelijk! Je kunt kiezen uit mountainbiken of riviertochten. Verder kun je snorkelen in de lagune, een kanotocht op zee maken... vervelen is haast onmogelijk.
Recreatie & diversenWil je ook na terugkeer van de vakantie de clubkampioen tennis of golf blijven, dan kun je hier je 'killer-slag' perfectioneren, want er zijn genoeg banen.

Vakanties naar Cabarete

Hooked Cabarete: golfsurfen & kitesurfen v.a279,-
Club Mistral: Wind- en kitesurfent/m 21-12-2000v.a258,-

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht