Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Follonica: Camping Riva Dei Butteri ** (16-28 jr) LG

Vanaf:  119,-

Het Italiaanse Toscane kent iedereen wel van de beroemde oude steden en de bewogen geschiedenis. Maar wist je dat Toscane ook een schitterende kust heeft met een goudgeel zandstrand aan de Middellandse Zee? Nou wij wel! En we bieden je daar dan ook een perfecte vakantiebestemming waar je als je daar zin in hebt lekker actief bezig kunt zijn met allerlei afwisselende (watersport)activiteiten, maar waar je ook lekker kunt luieren en zonnen.

Algemeen
Camping Riva dei Butteri is een mooie, groene camping. Door de aanwezigheid van veel bomen en struiken kunnen de tenten op deze camping lekker in de schaduw staan.

Ligging
De camping is perfect gelegen op slechts ongeveer 50 meter van het strand. Het centrum van Follonica ligt op ongeveer 1500 meter afstand.

Faciliteiten
De camping heeft een restaurant, winkel, snackbar, bar, terras en eenvoudig sanitair met muntdouches. Regelmatig wordt het terras omgebouwd tot een knusse campingdisco.

Reisleiding
Wij hechten bijzonder veel waarde aan de kwaliteit van onze reisleid(st)ers. Zij zijn tenslotte voor een deel verantwoordelijk voor het slagen van jouw vakantie. Zij houden bij aankomst een infomeeting en hebben een infoboek voor je klaar liggen waarin ze allerlei informatie geven, zodat je niet zelf alles hoeft uit te zoeken. De reisleiding weet natuurlijk waar de beste barretjes en discotheken zijn, waar je geld kunt pinnen of wisselen, waar de dokter is, waar de leukste strandtenten zijn en nog veel meer dingen over je bestemming en de regio. Verder zullen ze je met raad en daad bijstaan als je vragen en/of problemen hebt. De reisleiding verblijft op onze campings of in één van onze hotels of appartementen. Zij zijn dus altijd eenvoudig te bereiken en houden dagelijks een spreekuur waar je met al je vragen terechtkunt.

Excursies
Natuurlijk organiseert de reisleiding ook een uitgebreid en afwisselend excursie- en activiteitenprogramma. Je kunt hier vrijblijvend aan deelnemen; er is natuurlijk niets verplicht. Hieronder zie je een overzicht van de excursies en activiteiten zoals ze afgelopen zomer zijn uitgevoerd. De bij de excursies vermelde prijzen zijn gebaseerd op de gegevens van afgelopen zomer en dienen dus slechts als indicatie. Door omstandigheden kunnen de nieuwe activiteitenprogramma's iets afwijken van de beschreven programma's.

Activiteiten
* Welkomsttour/diner ca. € 10,50
* Florence/Pisa ca. € 40,-
* Rome ca. € 32,-
* Beachparty ca. € 12,50
* Elba ca. € 32,-
* Disco Night Tartana € 17,-
* Siena ca. € 33,-
* Parasailen ca. € 42,-
* Toscaanse Avond ca. € 17,50
* BBQ ca. € 11,-
* Deltavliegen ca. € 42,-
De genoemde prijzen dienen ter indicatie. Het is mogelijk dat activiteiten wegens te weinig belangstelling niet georganiseerd worden.

De plaats Follonica waar onze camping gelegen is, heeft veel te bieden. Er is een gezellige centrum en in de directe omgeving zijn verschillende typisch Italiaanse barretjes om je 's avonds te vermaken. Een leuke bar is o.a. de Congbar. Daarnaast wordt er ook een discotour georganiseerd naae de verder gelegen superdiscotheek, Tartana. Toscane is natuurlijk bekend om steden als Rome, Florence, Pisa en Siena die echt een bezoek waard zijn. Natuurlijk organiseert de reisleiding, die ook op de camping verblijft, leuke excursies naa deze fantastische steden. Je kunt je bij de reisleiding ook opgeven voor een kennismakingsdag parasailen of deltavliegen, waarbij je hoog de lucht in gaat. Ook een trip naar Elba mag natuurlijk niet ontbreken. Het eiland dat vooral bekend is omdat Napoleon hier een aantal maanden verbleef voor hij verbannen werd naar St. Helena.

Koel
Op bijna al onze campings kun je een koelkastje huren. Voor € 30,- per week
hou je je drank en andere zaken koel in je afsluitbare privé-koelkast. Je
koelkastje reserveer je vooraf bij je boeking. Wees er snel bij want de
voorraad is beperkt. Voor € 3 per week huur je bij je reisleiding
koelelementen. Elke dag vers, elke dag hard bevroren. Handig (en koel) voor
in je koelbox!

Tijden en waarborgsom
Normaal gesproken kun je op de dag van aankomst vanaf 11.00 uur in je tent. Je hoeft er verder niets aan te doen, geen gesjouw, geen haringen slaan en hamers lenen, gewoon direct vakantievieren. Lekker makkelijk dus. Bij aankomst dien je een waarborgsom van € 30,- per persoon te betalen, die je bij vertrek weer terug krijgt wanneer er geen schade is aangebracht en de tent in dezelfde staat wordt opgeleverd als hij ontvangen is. Op de vertrekdag dien je de tent om uiterlijk 10.00 uur weer schoon op te leveren.


De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijzen per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* Royal Class busreis
* 7 of 14 nachten verblijf op basis van Logies

Verplichte extra's

Calamiteitenfonds 2,50
Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Toeslag alleengebruik tent type Comfort € 70,- p.w., type Extra € 90,- p.w., type Deluxe € 120,- p.w. (alleen in de periode 06/07-10/08)
* Toeslag bezetting 3 personen in 4-persoons huurtent Deluxe € 10,- p.p.p.w.
* Koelkastje € 30,- p.w.
* Opstappen Amsterdam en Rotterdam € 15,- toeslag per retour
* Opstappen Breda en Utrecht € 10,- toeslag per retour
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Foto's

upload foto's bij Italië

Laatst geuploade foto:
door Melody Groen

Meest bekeken vakantie

Family Jam Livigno (Kerstvakantie)

De Kerst Family Jam is van 23 december tot 30 december 2017 in Livigno, Italië.
meer >>

Italië

Italië forum

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht