Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Reacties
Forum onderwerp: Stranden van New York

plaats een bericht in dit forum >

Reactie geplaatst door: Sylvia Kirschenmann op 15-8-2008 12:52:24
reageeer op deze reactie >

wo 13 aug 2008, 16:27
Bron: http://www.telegraaf.nl/reiskrant/1682215/__
De_stranden_van_New_York__.html?cid=rss

De Stranden van New York

AMSTERDAM -  Tijdens de zomermaanden zijn de stranden van New York letterlijk en figuurlijk een coole place to be. Stranden als Rockaway, Brighton, Orchard en Taxi Beach zijn staan in schril contrast met de hectiek van de binnenstad.

Het langste strand van New York - Rockaway Beach - bevindt zich in de stadswijk Queens, ten oosten van Manhatten. Het ruim 15 kilometer lange strand is erg populair onder zonaanbidders, surfers en families met kinderen.

De vakantieganger die van Manhatten de Brooklyn Bridge oversteekt is op de goede weg naar Brighton Beach (Coney Island) in de stadswijk Brooklyn. Op nog geen uur reizen van Midtown Manhattan ervaart de toerist hier het op-en-top Amerika vakantiegevoel. Orchard Beach in de stadswijk The Bronx heeft voornamelijk een sportief karakter. De Bronx Riviera, zoals het strand ook wel wordt genoemd, is de ideale plek om te volleyballen, basketballen of te handballen.

Water Taxi Beach is voor veel New Yorkers het dichtstbijzijnde strand om te relaxen en een cocktail te drinken in het zand. Voor de vakantieganger is het vooral een ideaal startpunt om New York vanaf het water te ontdekken. Op Water Taxi Beach kan men namelijk aan boord gaan van de watertaxi. Met de de hop-on/hop-off pas kan de toerist naast het strand ook naar andere toeristische attracties, zoals het Vrijheidsbeeld en de Memorial Site van het World Trade Center, varen.

Meer informatie over (de stranden van) New York is te vinden op www.nycvisit.com.

Informatie over de watertaxi en Water Taxi Beach is te vinden op respectievelijk

www.nywatertaxi.com en www.watertaxibeach.com.


opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht