Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Gasthof Zillertal faciliteiten SAIKO

Riders Lounge
De Riders Lounge is de ideale plek om elkaar na het boarden te ontmoeten. Uitgerust met relaxte banken kun je hier de best geprijsde drankjes van Mayrhofen drinken. Geen grappen, want een halve liter bier kost in de Riders Lounge 2 euro 80. Geniet van elkaars sterke verhalen en luister onderuitgezakt naar muziekjes die jij met je eigen i-Pod kunt bedienen. Speel een gratis potje tafelvoetbal of flipper er op los op de gratis flipperkast. De Riders Lounge is verre weg de gezelligste plek om je tijd door te brengen.

Cantina De Cantina is uitgerust met Tiroolse bankjes, zitzakken en openhaard. Hier wordt ‘s ochtends het ontbijt en s’avonds het diner geserveerd. Wanneer de lichten uitgaan is het tijd om een film te kijken op de ‘big screen’. Plof neer op één van de comfortabele zitzakken en geniet van een goede film!  Tevens zal de Cantina ook als bagage depot worden gebruikt bij aankomst en vertrek.

Tuningruimte
In de tuningruimte kun je gratis je snowboard onderhouden. Waxen, slijpen of repareren, wij hebben de materialen in huis om er voor te zorgen dat jij je materiaal niet de schuld kan geven als het een dag niet goed gaat! In de tuningruimte zul je ook de gratis te gebruiken vinden.

Apres Boards
In het Gasthof zijn diverse boards aanwezig waarmee jij jezelf goed kan vermaken. Deze materialen zijn dagelijks gratis te leen voor veel extra board plezier! Zo zijn er een aantal ‘streetdwellers’ en ‘total loss’ boardjes aanwezig voor de veiligere slide of rail sessies. Knutsel een rail voor het Gasthof en gebruik de snowskates om je laatste energie van de dag te verbranden. Cruise door Mayrhofen op een skate longboard om snel een portie ‘Kaisser smurre’ te halen. Met de ApresBoards heb je de tools in handen om samen met je vriend(in)en dikke lol te maken na het snowboarden.

wireless internet
Voor de freaks, nerds en tegenwoordig ook de normale mens, is er in het pand de gelegenheid tot wireless internet.
opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht