Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Snowcamps Summer Camp 2017 (18+) Les2Alpes

De leukste snowboard- en freeskiweek van de Benelux staat weer op de agenda! Het wordt alweer de 12e keer dat je via opvakantie.nl kunt boeken voor jouw vakantie in Les Deux Alpes. Come and ride with US! Snowcamps Summercamp is ready to rock!

Snowcamps Summercamp 16+
- Prijzen en data worden zo snel mogelijk online gezet

* Snowcamps Rookiecamp (11 t/m 15 jaar)

Snowcamps Summercamp 16+
Mocht je van de zomer veel zin hebben om te snowboarden of skiën maar wil je tevens genieten van zon en een heerlijke temperatuur? Twijfel niet en boek! Want zeg nu eens eerlijk: wat is er beter dan een combinatie van snowboarden of skiën, zonnen, zwemmen en stappen? Éen ding is zeker; Na afloop ben je vele vrienden rijker en heb je net een super vette week achter de rug! Snowcamps Summercamp is bedoeld voor alle snowboarders en (freestyle) skiers van 16 t/m ca. 21 jaar. Beginners kunnen lessen (en materiaal) extra bijboeken. De clinics worden gegeven door onze coaches en zijn inclusief in de reissom. Omdat de gletsjer in de middag dicht gaat staren de lessen allemaal 'vroeg' we vertrekken ook samen naar boven.'s Middags heb je vrij om lekker te gaan zwemmen, rodelen etc. Elke middag is er ook een activiteit (soms extra bijbetalen) waar je (ook) aan mee kunt doen als je zin hebt.

SummerCamp extra's, inclusief o.a.
* Gratis Freestyle Sessies & Clinics
* Gratis persoonlijke Actie Foto
* Gratis Snowcamps SummerCamp T-shirt
* Gratis gezellige BBQ
* Gratis sessie tennis, golfen & boogschieten
* Gratis elke dag zwemmen in het zwembad, entree op de ijsbaan (schaatsen niet inclusief).
* Gratis Rodelen, 6 x gebruik maken van de rodelbaan.

Alleen boeken & 'op indeling'
Als je alleen boekt dan delen we je gewoon in bij anderen. Bij voorkeur gaan de meisjes bij de meisjes en de jongens bij de jongens. Als je je met elkaar opgeeft op een formulier dan delen we je natuurlijk (!!) met elkaar in.

Nog meer boekingsinfo
Het is zoals je gewend bent weer mogelijk om met of zonder halfpension te boeken, of bijvoorbeeld met je eigen auto te komen (aankomst is dan op zaterdag). Ook kun je bijvoorbeeld een zomer-seizoen of extra weken bij ons regelen, als je een paar weken meer achter elkaar in 2alpes wil zijn. Vraag naar de mogelijkheden als je lekker lang wilt blijven. Wat ons betreft blijf je de hele zomer in 2alpes, ja toch!

Busreis (onder voorbehoud)
We regelen natuurijk het vervoer voor de mensen die dat nodig hebben. Afhankelijk van het aantal personen wordt dit op maat afgestemd. Laat je ons ook weten waar je wilt opstappen?? Opstapplaatsen van de bus: (onder voorbehoud van voldoende deelname) Amsterdam, Utrecht, Eindhoven & Maastricht. NB: als je een groepje van 20 personen hebt dat op een andere plek wilt opstappen, dan is het waarschijnlijk geen probleem om jullie elders op te halen, als we het maar tijdig kunnen inplannen! Kies in extra opties svp jouw voorkeursopstapplaats. (zie aanvraagformulier). Het is mogelijk dat je samen met de Snowcamp begeleiding naar 2alpes rijdt in minibusjes, dan zal vertrek op zaterdagochtend zijn en de terugreis zaterdag overdag. Als we met de Royal Class bus kunnen rijden is het vertrek op vrijdagavond en de terugreis op zaterdagavond. Dan ben je zondag weer in de ochtend thuis.

Eigen Vervoer
Natuurlijk hoef je niet met de bus mee. Ga dan toch lekker met de auto. Alles kan.

Om bij te boeken
* Halfpension - Speciaal voor iedereen die niet wil koken hebben we halfpension geregeld.
* Beginnersles - Laat ons weten als je graag beginnersles zou willen.
* Snowboard & Schoenenhuur - materiaalhuur voor iedereen die geen eigen spullen heeft.

Belangrijke Links
* Bekijk het snowpark van 2 alpes!
* INDICATIEVE Busopstaptijden & plaatsen, ONDER VOORBEHOUD!
* Les Deux Alpes
* snowboard.opvakantie.nl

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's Als je met meerdere personen 'op indeling' boekt, delen wij je bij elkaar in.

Inclusief in de reissom

Summercamp is standaard inclusief: verblijf in een studio (4 personen) of een appartement (6 personen) zat (va 17:00) - zat (tot 10:00) volledig bezet, liftpas, clinics & sessions op de gletsjer, summercamp T, kans op prijzen, foto shoot, dagelijks toegang tot het zwembad, 1 x SummerCamp BBQ, toegang tot de schaatsbaan (wel eigen schaatsen meenemen), sessie tennis, golf, watersport, boogschieten en rodelen, freestyle snowboard test i.s.m. Bataleon.

Bij verblijf in Hotel le Sherpa zijn halfpension (ontbijt en avondeten), lakens en handdoeken evenals gratis gebruik internet inclusief. Prijs op aanvraag.

Verplichte extra's

Boekingskosten (per boeking) 20,00

Niet inclusief in de reissom

Niet inclusief: vervoer (zie extra's), borg voor het appartement, toeristenbelasting (ca. 7 euro pp per week), eindschoonmaak, handdoeken, lakens, eten.

* Verzekering met wintersportdekking VERPLICHT
* Je moet 18 jaar (of ouder) zijn op de ingangsdatum van het camp om dit pakket te kunnen boeken. Jonger dan 16? Boek dan het Rookie Camp (11 t/m 17 jaar).
* Busreis is onder voorbehoud van voldoende deelnemers
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Foto's

upload foto's bij Frankrijk

Laatst geuploade foto:
door Andy Kalbvleesch

Meest bekeken vakantie

Mimizan: O'Neill Surfcamp 16+

Het O’Neill Surfcamp Mimizan is er al sinds 1991: al een kwart eeuw het beste surfcamp in Frankrijk! De meeste Nederlandse en Belgische surfers hebben in Mimizan ooit hun eerste golf gesurft en dat is niet voor niets.
meer >>

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht