Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Snowcamps RookieCamp in Les2Alpes (11 t/m 17 jaar)

Meer dan tien jaar geleden zijn we begonnen met het Rookiecamp voor snowboarders en freeskiers. Deze zomer kun je eindelijk weer boeken! Kom lekker zonder je ouders met ons mee! Het aantal plaatsen is zeer beperkt. Leeftijd: van elf tot en met zeventien jaar.

Bestemming; Les Deux Alpes
We gaan naar Les Deux Alpes waar je elke dag in het grootste funpark van Europa terecht kunt.:: Bekijk het snowpark van 2 alpes!

Wie gaan er mee?
Het Rookie Camp is voor kids die kunnen boarden of skiën en graag springen, sliden, freeriden en in de pipe willen rijden. Je moet dus wel al kunnen boarden of skiën als je wilt freestylen. Het leuke is dat veel 'ex' rookiecamp deelnemers inmiddels (bijvoorbeeld) bij het Rookie (selectie)team van de Nationale Selectie zitten. We zien veel Rookies dan ook elk jaar terug bij bijvoorbeeld het NK Snowboarden. Maar ook als je helemaal niet van plan bent om aan wedstrijden mee te gaan doen kun je natuurlijk mee met Rookie Camp. We hebben voor het eerst (ook) de mogelijkheid om beginnersles (snowboarden) te boeken. Dus ook als je wilt leren boarden kun je met ons meegaan (zie extra's).

Snowcamps Rookie Camp
Elke ochtend staan we op tijd op om naar de gletsjer te gaan. Het duurt ongeveer 25 minuten voordat je boven bent, want de sneeuw start in de zomer pas boven de 3000 meter! De meeste Rookies willen dan meteen in het funpark gaan oefenen, maar je kunt op de pistes ook prima afdalingen maken als je daar meer zin in hebt. De liften sluiten rond 13u en dan gaan we ook met z'n allen weer terug naar het appartement om te lunchen. Elke middag volgt er een activiteit. Zo gaan we een keer naar het Adventure Park in Venosc, maar natuurlijk ook rodelen, golfen, dagelijks zwemmen en trampolinespringen. Voordat je het weet is de dag bijna voorbij. Er wordt samen gekookt (we wisselen de corvé af) in het appartement en opgeruimd. Na het eten kun je nog even een spelletje spelen of een filmpje kijken en dan op tijd naar bed. We maken van iedereen bovendien een kleine fotoserie met o.a. een potret- en een toffe actie foto. Zo lijkt het nét alsof je zelf ook 'prorider' bent!

Foto's en Facebook
Je kunt een paar foto's van de Rookie Camps online bekijken en onze facebook pagina's natuurijk! Like de pagina om verder op de hoogte te blijven, ok?
:: 2alpesSummercamp op Facebook
:: Snowcamps op Facebook
:: Rookie Camp kiekjes uit de oude doos
:: Rookie Camp (2) kiekjes uit de oude doos
:: En een paar summercamp foto's

Waar slapen we?
We verblijven in gezellige appartement(en) in het centrum van Les Deux Alpes samen met de begeleiding. De appartementen zijn basic, maar prima ingericht. Beddegoed is er, maar je moet zelf lakens en handdoeken meenemen. Je slaapt samen met anderen op de kamer.

Dagprogramma
Binnenkort komt hier een link met het dagprogramma. Kijk ook naar de pagina van Snowcamps Summercamp .

Wat eten we?
Voor de Snowcamps Rookies is het eten (ontbijt, lunch en diner) inclusief. We eten elke dag in het appartement. Er zal lekker worden gekookt zodat niemand honger hoeft te hebben. Natuurlijk halen we ook een keertje pizza's voor de pizza party! En er wordt ook een keertje ge BBQ-ed.

Wanneer opgeven?
Als je interesse hebt laat het ons weten! Je kunt het aanvraagformulier invullen om een vrijblijvende optie te nemen of om je definitief op te geven. Als je mee wilt laat het dan graag zo snel mogelijk weten. Het aantal plekken is zeer beperkt.

Snowcamps Rookiecamp Coaches
De namen van de begeleiders komen hier binnenkort op!

Vragen?
Je ouders moeten accoord gaan als je Snowcamps RookieCamp wilt boeken (tel: 010 - 2131364, vragen naar Sylvia Kirschenmann voor meer informatie). Als je nog iets wilt weten dan kun je een mailtje sturen of even bellen. Je kunt ook het aanvraagformulier vrijblijvend invullen en opsturen. In het veld 'opmerkingen' kun je alle wensen en voorkeuren aan ons doorgeven. Als je met iemand wilt worden ingedeeld, dan kun je dat ook in het opmerkingenveld aangeven.

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra'sOrganisatie Prijzen & Vertrekdata

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in Euro's. Als je samen boekt word je natuurlijk bij elkaar ingedeeld

Inclusief in de reissom

* verblijf in appartement, op indeling (als je samen boekt kom je bij elkaar)
* liftpas 6 dagen (ingaand op zondag)
* 8 x ontbijt, 8 x lunchpakket, 8 x diner
* rookie dagprogramma
* 1 x toegang tot het Adventure Park in Venosc
* professionele begeleiding
* dagelijks toegang tot het zwembad & de schaatsbaan
* sessie tennis (nb. eigen spullen mee), golf, boogschieten en natuurlijk 5 x rodelen
* extra's unieke Snowcamps hoodie, professionele Coaching, deelname Freestyle Jam(s), film- en fotoshoots)
* toeristenbelasting

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* vervoer (zie extra's)
* lakens & handdoeken (zelf meenemen)
* verzekering (wintersportdekking verplicht), annuleringsverzekering (zie extra's)
* materiaal
* persoonlijke uitgaven
* borg 75,- per persoon (krijg je terug als er aan het einde niets stuk is gegaan)
Stuur deze vakantie aan iemand door.

Stuur deze vakantie door

Stuur een link met deze vakantie naar iemand per email!sluiten

Vul hier het emailadres van de persoon in:

Hieronder kun je tekst toevoegen aan de email:

Foto's

upload foto's bij Frankrijk

Laatst geuploade foto:
door Andy Kalbvleesch

Meest bekeken vakantie

Mimizan: O'Neill Surfcamp 16+

Het O’Neill Surfcamp Mimizan is er al sinds 1991: al een kwart eeuw het beste surfcamp in Frankrijk! De meeste Nederlandse en Belgische surfers hebben in Mimizan ooit hun eerste golf gesurft en dat is niet voor niets.
meer >>

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht